Konuşanlar Berna (69. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Berna (69. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
Türkiye'nin en çok izlenen talk showu olmayı sürdüren Konuşanlar'da yeni bir bölüm daha izleyicilerin karşısına çıktı. 27 Mayıs 2022 Cuma günü 2. sezonun 69. bölümü ile yayınlanan programda yine kahkaha dolu anlar yaşandı. Birbirinden komik konukların da sahneye çıkıp sandalyelerinden verdiği cevaplarla renklenen gösteride Berna da adından söz ettiren isimler arasında yer almayı başardı. Güzel konuşan hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Konuşanlar Berna (69. b

Türkiye'nin en çok izlenen talk showu olmayı sürdüren Konuşanlar'da yeni bir bölüm daha izleyicilerin karşısına çıktı. 27 Mayıs 2022 Cuma günü 2. sezonun 69. bölümü ile yayınlanan programda yine kahkaha dolu anlar yaşandı. Birbirinden komik konukların da sahneye çıkıp sandalyelerinden verdiği cevaplarla renklenen gösteride Berna da adından söz ettiren isimler arasında yer almayı başardı. Güzel konuşan hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Konuşanlar Berna (69. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Konuşanlar Berna kimdir?

EXXEN'de yer alan bölümleri ile milyonları ekran başına kilitleyen Konuşanlar'a 69. bölüm konuşanı olarak katılan Berna gayrimenkul işi ile uğraşıyor. Proje pazarlama firmasında çalışıyor. Kıyafetin üretilmemeiş olmasını istediğini ve giyinmeyi sevmediğini söyledi. Kendisi Evli. Eşi Suriyeli. Instagram hesabı bilinmemektedir.


Konuşanlar Berna

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.