Konuşanlar Buracan Kucak kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Buracan Kucak kimdir? Instagram hesabı var mı
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi olma unvanını sürdüren Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Bugün yayınlanan 2. sezonun 64. bölümüyle seyircileri güldürmeyi başaran programda Hasan Can Kaya ağırladığı konuklarla yine dopdolu bir saatlik eğlence yaşandı. İzleyiciler de hiçbir anını kaçırmamak üzere ekran başına kilitlendi. Bu haftanın adından en çok söz ettiren isimlerinden biri de Buracan Kucak oldu. Kendisi ile ilgili birçok araştırma yapılıyor. Peki, Konuşanlar Buracan Kucak kimdir?

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi olma unvanını sürdüren Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Bugün yayınlanan 2. sezonun 64. bölümüyle seyircileri güldürmeyi başaran programda Hasan Can Kaya ağırladığı konuklarla yine dopdolu bir saatlik eğlence yaşandı. İzleyiciler de hiçbir anını kaçırmamak üzere ekran başına kilitlendi. Bu haftanın adından en çok söz ettiren isimlerinden biri de Buracan Kucak oldu. Kendisi ile ilgili birçok araştırma yapılıyor. Peki, Konuşanlar Buracan Kucak kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Konuşanlar Buracan kimdir?

Bugün yayınlanan 2. sezon 64. bölüm konuşanlarından biri olan Buracan Kucak Danimarka'da yaşıyor. Daha önce Konuşanlar'a gelebilmek adına aldığı biletlerin yandığını, ikinci kez uçakla İstanbul'a seyahat etmek zorunda kaldığını söyleyip 12 bin lira harcadığını anlattı. Hasan Can Kaya ise kendisine yönelik olarak giyimi nedeniyle çok farklı göründüğünü söyledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Konuşanlar Buracan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.