Konuşanlar Buse (69. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Buse (69. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
HAP Film Yapım imzasıyla yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitlemeyi sürdüren Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'deki yerini aldı. Milyonlarca kişinin seyretmeyi sürdürdüğü programa yine birbirinden renkli konuklar katıldı. Verdikleri cevaplar, anlattıkları, hikayeler, fantazileri veya batırma anıları salondakileri ve seyircileri güldürdü. O isimler arasında Buse de vardı ve güzel konuşan hakkında çok sayıda kişi bugün yeni bölüm sonrası araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Pe

HAP Film Yapım imzasıyla yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitlemeyi sürdüren Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'deki yerini aldı. Milyonlarca kişinin seyretmeyi sürdürdüğü programa yine birbirinden renkli konuklar katıldı. Verdikleri cevaplar, anlattıkları, hikayeler, fantazileri veya batırma anıları salondakileri ve seyircileri güldürdü. O isimler arasında Buse de vardı ve güzel konuşan hakkında çok sayıda kişi bugün yeni bölüm sonrası araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Konuşanlar Buse (69. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Konuşanlar Buse kimdir?

EXXEN'de yer alan bölümleri ile milyonları ekran başına kilitleyen Konuşanlar'a 69. bölüm konuşanı olarak katılan Buse öğretmen. Grand Pera'ya tek başına geldi ve bu Hasan Can Kaya'nın dikkatini çekti. Güzelliğine rağmen neden erkek arkadaş bulamadığı sorusuna Buse'nin verdiği cevap herkesi güldürdü. Dövmesi de kendisi kadar konuşulacak gibi gözüküyor. Instagram hesabı bilinmemektedir.


Konuşanlar Sude

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.