Konuşanlar Büşra (77. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Büşra (77. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
EXXEN'in ilgiyle seyredilen programı Konuşanlar, 30 Eylül 2022 Cuma günü 77. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Birbirinden komik anların yaşandığı ve konukların da gösteriye renk kattığı 1 saatlik sürede Hasan Can Kaya da esprileriyle herkesi gülmekten kırıp geçirdi. Bu haftaya damga vuran isimler arasında Büşra da vardı ve kendsi hakkında internette çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Konuşanlar 77. bölüm konuşanı Büşra kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar

EXXEN'in ilgiyle seyredilen programı Konuşanlar, 30 Eylül 2022 Cuma günü 77. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Birbirinden komik anların yaşandığı ve konukların da gösteriye renk kattığı 1 saatlik sürede Hasan Can Kaya da esprileriyle herkesi gülmekten kırıp geçirdi. Bu haftaya damga vuran isimler arasında Büşra da vardı ve kendsi hakkında internette çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Konuşanlar 77. bölüm konuşanı Büşra kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.


 

Konuşanlar Büşra kimdir?

Yayınlanan fragmanda arkadaşı Seda'nın karşısına çıkan "karaktersiz" tanımına "evli olmaları" sözleriyle destek veren Büşra otomotiv sektöründe çalışıyor. Son ilişkisinin kendisine hiçbir şey öğretmediğini söyledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.


Konuşanlar Büşra

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.