Konuşanlar'da gülmeler efekt mi? Yasmin Balta'dan Tiktok'ta flaş sözler

Konuşanlar'da gülmeler efekt mi? Yasmin Balta'dan Tiktok'ta flaş sözler
Her hafta yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkan Konuşanlar ile ilgili flaş bir açıklama geldi. Tiktok fenomeni Yasmin Balta, program hakkında herkesi şaşırtacak sözler söyleyerek her şeyin yalan olduğunu öne sürdü.

Youtube'da elde ettiği başarıyla on milyonlarca kişi tarafından izlenen ve ardından da Acın Ilıcalı'nın EXXEN'e transfer ettiği Konuşanlar her hafta cuma günleri yeni bölümüyle yayınlanıyor. Pera'da ağırladığı konuklarıyla renkli ve komik anlara tanıklık edilen gösteri herkesi güldürüyor ancak Tiktok fenomeni Yasmin Balta bunun tam tersi olduğunu iddia ederek salondan ayrılıp bir daha dönmediğini söyledi.



Efekt olduğunu anladım!

Biletleri yok satan programla ilgili ünlü femonen Yamin Balta, bilinmeyen detayları açıkladı. TikTok fenomeni Yasmin Balta, Konuşanlar programına aylardır gitmek için bilet kovaladığını ancak büyük hayal kırıklığına uğradığını takipçileriyle paylaştı. Programın bitmesini bile beklemeden ilk yarıda çıktığını söyleyen genç fenomen, "İlk seansta çıktım, çünkü çok sıkıcıydı. Hani izlerken görüyoruz kahkahalar havada uçuşuyor ya, hepsi yalan çıktı. Efekt olduğunu anladım. Zaten izlerken dikkat edin kahkaha sesi çıkarken ağızlar kıpırdamıyor" iddiasında bulunarak, programı sosyal medyada ifşa etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.