Konuşanlar Dehan, Ezgi, Servet, Nadiye, Kübra, Gül ve İbrahim kimdir?

Konuşanlar Dehan, Ezgi, Servet, Nadiye, Kübra, Gül ve İbrahim kimdir?
HAP Film Yapım'ın milyonlarca kişiye ulaştırdığı ve her hafta ilgiyle izlenen Konuşanlar'ın 67. bölümü ekranlardaki yerini aldı. Birbirinden komik konukların anlattıkları hikayeler ve verdikleri cevaplar gündeme otururken bu haftaya damga vuran isimler de belli oldu. Kimi sahnede kimi sandalyesinde gösteride kahkaha atılan anlara neden olarak adından söz ettirdi. Dehan, Ezgi, Servet, Nadiye, Kübra, Gül ve İbrahim en çok konuşulan katılımcılardı. Peki, Konuşanlar Dehan, Ezgi, Servet, Nadiye, Kübra, Gül ve İb

Acun Ilıcalı'nın EXXEN'e transfer ettikten sonra adeta patlama yaşayan ve her cuma izleyicilerle buluşan Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Yine birbirinden komik konuklarıyla adından söz ettiren başarılı komedyen Hasan Can Kaya yine ilgiyle izlendi. Sahneye çıkan isimler de merak konusu haline geldi. Komik anların yaşanmasını sağlayan yeni konuşanlar hakkında çok sayıda araştırma gerçekleştiriliyor. Bu hafta Dehan, Ezgi, Servet, Nadiye, Kübra, Gül ve İbrahim adını tahtaya yazdırmayı ya da sandalyesinden herkesi etkilemeyi başardı. Peki, Konuşanlar Dehan, Ezgi, Servet, Nadiye, Kübra, Gül ve İbrahim  kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Konuşanlar, 13 Mayıs 2022 Cuma günü 67. bölümüyle yayınlandı. EXXEN'de yer alan ve seyircileriyle buluşan talk show yine milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Bu hafta en çok dikkat çeken isimler de adını sahneye yazdıranlar oldu. Hikayeleri, cevapları ve aldıkları çarpıları ile isminden söz ettiren konuşanlar Dehan, Ezgi, Servet, Nadiye, Kübra, Gül ve İbrahim oldu. Peki, Konuşanlar 65. bölüm Konuşanlar Dehan, Ezgi, Servet, Nadiye, Kübra, Gül ve İbrahim kimdir? Detyalar haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Serra kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Serra Yıldız Teknik Üniversitesi'nde okuyor. Arkadaşının burs oranını hesaplayamayınca tüm salon güldü. 2.5 senedir vejeteryan olan güzel konuşan, kendisinden büyük, zeki ve 1.80 üzerindeki erkeklerden hoşlandığını söyledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Konuşanlar Serra

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia



konuşanlar dehan

Konuşanlar Dehan kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Dehan İrem Yavuz konservatuara hazırlanıyor. Adana'da yaşadığı zamanda geceleri soğuk olan dönemde battaniye alırken yaşadığı anısıyla herkesi güldürdü. Hırsızla karşı karşıya olduğunu anlayınca donup kaldığını söyledi. Hasan Can Kaya da sürekli kendisine takıldı. Instagram hesabı @dehanyavuz'dur.


Konuşanlar Ezgi


 

Konuşanlar Ezgi kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Ezgi arkadaşıyla Pera'ya geldi. Fantazisini anlatmak istemedi ancak daha önce yaşadığı bir hikaye ile herkesi güldürdü. Buzdolabına koyduğu telefonu ve tabletini unutan ve ardından hırsızlık şüphesi ile karakola gitmek üzere olan genç konuşan, bu anlarla birlikte salonu gülme krizine soktu. Instagram hesabı bilinmemektedir.


Konuşanlar Kübra


 

Konuşanlar Kübra kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Kübra'nın babası nakliye işi ile uğraşıyor. İki küçük kardeşi bulunuyor. Kardeşlerinden birini işe çıkmayacak TIR'lara bindiren Kübra'nın anısı herkesi güldürdü. Hareket eden araçta bulunan kardeşi için seferber olduklarını anlattı. Sınırda Müslüm Gürses dinleyen bir TIR şoföründen aldıklarını ekledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.


 

Konuşanlar Servet kimdir?

Bir aylık evli. Mersin'den eşi ile programa geldi. Suudi Arabistan'da berberlik yapıyor.


 

Konuşanlar Nadiye kimdir?

Oğlu ile programa geldi. Şahap Bey ile evli. Eşinin her şeyden emekli olduğunu söylemesi güne damga vurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.