Konuşanlar Dehan kimdir? Dehan İrem Yavuz Instagram hesabı

Konuşanlar Dehan kimdir? Dehan İrem Yavuz Instagram hesabı
Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Konuşanlar'ın 2. sezondaki 67. bölümü EXXEN'de yayınlandı. Birbirinden komik anıların anlatıldığı, cevapların verildiği ve tespitlerin yapıldığı gösteriye damga vuran isimlerden biri de Dehan oldu. Güzel konuşan mikrofonu eline aldığı andan itibaren dikkat çekmeyi başardı ve hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Dehan kimdir? Dehan İrem Yavuz Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de Dehan İrem Yavuz'a dair yo

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Konuşanlar'ın 2. sezondaki 67. bölümü EXXEN'de yayınlandı. Birbirinden komik anıların anlatıldığı, cevapların verildiği ve tespitlerin yapıldığı gösteriye damga vuran isimlerden biri de Dehan oldu. Güzel konuşan mikrofonu eline aldığı andan itibaren dikkat çekmeyi başardı ve hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Dehan kimdir? Dehan İrem Yavuz Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de Dehan İrem Yavuz'a dair yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Konuşanlar Dehan kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Dehan İrem Yavuz konservatuara hazırlanıyor. Adana'da yaşadığı zamanda geceleri soğuk olan dönemde battaniye alırken yaşadığı anısıyla herkesi güldürdü. Hırsızla karşı karşıya olduğunu anlayınca donup kaldığını söyledi. Hasan Can Kaya da sürekli kendisine takıldı. Instagram hesabı @dehanyavuz'dur.


konuşanlar dehan
 

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.