Konuşanlar Ecehan kimdir? Ecehan Epcim Sökmez Instagram hesabı

Konuşanlar Ecehan kimdir? Ecehan Epcim Sökmez Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterilerinden biri olarak her hafta milyonlara ulaşan Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Bugün 2. sezonun 62. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan talk show'da adından söz ettiren isimlerden biri de Ecehan oldu. Güzel konuşan eline mikrofonu aldıktan sonra ilgi odağı haline geldi ve hakkında birçok araştırma yapılmaya başlandı. Peki, Konuşanlar Ecehan kimdir? Ecehan Erkır Şengül Instagram hesabı haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterilerinden biri olarak her hafta milyonlara ulaşan Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Bugün 2. sezonun 62. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan talk show'da adından söz ettiren isimlerden biri de Ecehan oldu. Güzel konuşan eline mikrofonu aldıktan sonra ilgi odağı haline geldi ve hakkında birçok araştırma yapılmaya başlandı. Peki, Konuşanlar Ecehan kimdir? Ecehan Epcim Sökmez Instagram hesabı haberimizde.



Konuşanlar Ecehan kimdir?

Limon rengi bir gömlek ve uzun paçalı pantolonla Konuşanlar'a katılan Ecehan Epcim Sökmez aslen Giresunlu ancak İzmir'de yaşıyor. Arel Üniversitesi'nde Bankacılık ve Finans Bölümü'nü bitirdi. 2011 yılında Miss Turkey yarışması finalistlerinden biri olmayı başardı. Mankenlik ve fotomodellik de yapan güzel konuşan şu anda Çeşme Alaçatı'da bir mekanın sahibi. Daha önce Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı ve 5 bin lira ike programdan ayrıldı. Instagram hesabı @ecesokmez28'dir.


Konuşanlar Ecehan

Konuşanlar Ecehan

Konuşanlar Ecehan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.