Konuşanlar Emre kimdir? Emre Instagram hesabı

Konuşanlar Emre kimdir? Emre Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen komedi programı Konuşanlar'ın yeni haftası ekranlardaki yerini aldı. Birbirinden komik isimlerin sahneye çıktığı ve konuk sandalyesinde oturduğu fenomen talk showa katılanlar arasında Emre de vardı. Anlattıklarıyla herkesi güldüren genç konuşan hakkında çok da sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Emre kimdir? Ayça Instagram hesabı haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen komedi programı Konuşanlar'ın yeni haftası ekranlardaki yerini aldı. Birbirinden komik isimlerin sahneye çıktığı ve konuk sandalyesinde oturduğu fenomen talk showa katılanlar arasında Emre de vardı. Anlattıklarıyla herkesi güldüren genç konuşan hakkında çok da sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Emre kimdir? Emre Instagram hesabı haberimizde.

Konuşanlar Emre kimdir?

Bugün yayınlanan 2. sezon 63. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan Konuşanlar'a katılan Emre aslen Samsunlu. 24 yaşında. Yerel yönetimler okudu ancak alanında iş bulamadığı için özel sektörde iş denemeleri oldu. Burada da başarı yakalayamadı ve şu an çalışmamaktadır. Instagram hesabı bilinmemektedir.


Konuşanlar Emre

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.