Konuşanlar Gizem (69. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Gizem (69. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
EXXEN'de yayınlanan bölümleri ile 2. sezonda da yoluna tüm hızıyla devam eden Konuşanlar'ın 69. bölümü 27 Mayıs 2022 Cuma günü ekranlara geldi. Platformda paylaşılan ve her anında seyircileri güldürmeyi başaran yapım biraz geç yayınlansa da izleyiciler ekran başına kilitlendi. Bu hafta da yine birbirinden renkli konuklar vardı ve anlattıkları anıları kadar verdikleri cevaplar, fantazi veya batırma olayları herkesi güldürdü. Gizem de o isimler arasında yer aldı ve kendisi hakkında çok sayıda kişi tarafından

EXXEN'de yayınlanan bölümleri ile 2. sezonda da yoluna tüm hızıyla devam eden Konuşanlar'ın 69. bölümü 27 Mayıs 2022 Cuma günü ekranlara geldi. Platformda paylaşılan ve her anında seyircileri güldürmeyi başaran yapım biraz geç yayınlansa da izleyiciler ekran başına kilitlendi. Bu hafta da yine birbirinden renkli konuklar vardı ve anlattıkları anıları kadar verdikleri cevaplar, fantazi veya batırma olayları herkesi güldürdü. Gizem de o isimler arasında yer aldı ve kendisi hakkında çok sayıda kişi tarafından internette araştırma yapılarak bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Gizem (69. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Konuşanlar Gizem kimdir?

EXXEN'de yer alan bölümleri ile milyonları ekran başına kilitleyen Konuşanlar'a 69. bölüm konuşanı olarak katılan Gizem, duygusal bir yapısının bulunduğunu söyledi. Olumsuz ve ciddi bir şey söylendiğinde ağlayabileceğini ve hemen demoralize olabileceğinden bahsetti. Hasan Can Kaya da bu durum karşısıdna espri yapmaktan geri kalmadı. Kendisinin Instagram hesabı bilinmemektedir.


Konuşanlar Gizem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.