Konuşanlar Hami kimdir? Hami Yamak kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Konuşanlar Hami kimdir? Hami Yamak kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Youtube'daki başarılı grafiğini EXXEN'de de sürdüren Konuşanlar'ın 2. sezonundaki 64. bölümü ekranlardaki yerini aldı. Birbirinden komik anlara sahne olan programda yine komik anlar yaşandı. Pera'ya konuk olarak katılan izleyiciler sandalyelerinde verdikleri cevaplarla herkesi güldürdü. Kimileri sahnede kimileri de oturduğu yerde gösteriye renk kattı. Onlardan biri de Hami Yamak oldu. Genç konuşan hakkında araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak isteniyor. Konuşanlar Hami kimdir? Hami Yamak kaç yaşında,

Youtube'daki başarılı grafiğini EXXEN'de de sürdüren Konuşanlar'ın 2. sezonundaki 64. bölümü ekranlardaki yerini aldı. Birbirinden komik anlara sahne olan programda yine komik anlar yaşandı. Pera'ya konuk olarak katılan izleyiciler sandalyelerinde verdikleri cevaplarla herkesi güldürdü. Kimileri sahnede kimileri de oturduğu yerde gösteriye renk kattı. Onlardan biri de Hami Yamak oldu. Genç konuşan hakkında araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak isteniyor. Konuşanlar Hami kimdir? Hami Yamak kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de hakkında yorum yazabilirsiniz.



Konuşanlar Hami Yamak kimdir?

Bugün yayınlanan 2. sezonun 64. bölümünde sahneye çıkan isimlerden biri olan Hami Yamak 23 yaşında. Kocaeli'nde güzellik salonu var. Kaş tasarımı (altın oran), microblading&pudralama, cilt bakım, ipek kirpik, dudak renklendirme, kirpik lifting&kaş laminasyonu alanlarında müşterilerine hizmet veriyor. Fantazisinin Hasan Can Kaya'nın kaşlarını almak olduğunu söyledi. Instagram hesabı @hamiyamak'tır.


Konuşanlar Hami Yamak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.