Konuşanlar Kübra (67. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Kübra (67. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
HAP Film Yapım'ın milyonlara ulaşan gösterisi Konuşanlar'ın 2. sezonda yayınlanan 67. bölümü izleyicilerin karşısına çıktı.

HAP Film Yapım'ın milyonlara ulaşan gösterisi Konuşanlar'ın 2. sezonda yayınlanan 67. bölümü izleyicilerin karşısına çıktı. Yine birbirinden komik anlara sahne olan başarılı yapımda sahne ve sandalyedeki katılımcılar anlattıkları anıların yanı sıra verdikleri cevaplarla da kahkaha tufanı yaşattı. O isimlerden biri de Kübra oldu. Fragmanın paylaşılmasından bu yana adından söz ettiren ve hakkında araştırma yapılan güzel konuşan ile ilgili bilgiler merak konusu. Peki, Konuşanlar 67. bölüm konuşanı Kübra kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.



Konuşanlar Kübra kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Kübra'nın babası nakliye işi ile uğraşıyor. İki küçük kardeşi bulunuyor. Kardeşlerinden birini işe çıkmayacak TIR'lara bindiren Kübra'nın anısı herkesi güldürdü. Hareket eden araçta bulunan kardeşi için seferber olduklarını anlattı. Sınırda Müslüm Gürses dinleyen bir TIR şoföründen aldıklarını ekledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Konuşanlar Kübra

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.