Konuşanlar Mehmet Demirkol kimdir? Kaç yaşında, nereli ve nerelerde çalıştı

Konuşanlar Mehmet Demirkol kimdir? Kaç yaşında, nereli ve nerelerde çalıştı
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar 10 Haziran 2022 Cuma günü 71. bölümü ile yayınlanıyor. EXXEN'de yerini alacak Hasan Can Kaya ve konukları yine izleyenleri gülmekten kırıp geçirirken diğer bir yandan konuk olacak isim de herkesi televizyon başına kilitleyecek. Spor dünyasındaki yorumları ve haberleriyle ses getiren Mehmet Demirkol, Konuşanlar için Pera'ya geliyor. Peki, Konuşanlar Mehmet Demirkol kimdir? Kaç yaşında, nereli ve nerelerde çalıştı? Detaylar haberimizde.

HAP Film Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenler tarafından her hafta ilgiyle seyredilen Konuşanlar'ın 2. sezondaki 71. bölümü EXXEN'deki yerini alıyor. Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli konuklarıyla milyonlara ulaşan talk showa zaman zaman konuklar da geliyor ve anlattıklarıyla herkesi güldürüyor. Daha önce kendi programında Kaya'yı ağırlayan Mehmet Demirkol bu kez Beyoğlu'na gelerek Konuşanlar izleyicisiyle buluşacak. Kendisi hakkında da çok sayıda araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Mehmet Demirkol kimdir? Kaç yaşında, nereli ve nerelerde çalıştı? Detaylar haberimizde.

 

Mehmet Demirkol kimdir?

Anne tarafı İstanbullu, baba tarafı Hataylı (Kırıkhan) bir ailenin çocuğu olarak 1970'te İstanbul'da doğdu Galatasaray Lisesi'nden mezun olduktan sonra lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamlamıştır.

1994 yılında okul bitince halkla ilişkiler şirketi Capitol'de beş yıl metin yazarlığı yaptı.İlk futbol yazısı haftalık olarak yayınlanan Gazete Pazar'da çıktı.ve metin yazarlığı ile beraber sürdürdüğü futbol yazılarını gazete kapanana kadar sürdürdü.1999 yılında askerliğini yaptığı sırada yaşanan 17 Ağustos Depremi ve ertesinde yaşadıkları onu sarstı ve askerlik dönüşü ne yapacağını düşünmek için ABD'ye gitti. Dönüşünde aldığı tekliflerle tekrar yazmaya başladı.

mehmet demirkol

Sırasıyla Yeni Bin Yıl, Radikal, Milliyet gazetelerinde spor yazarlığı yapan Demirkol,halen Fanatik gazetesinde yazarlığa devam etmektedir.

Ayrıca çeşitli televizyon kanallarında spor yorumculuğu yapmış olan Demirkol, son olarak NTV Spor kanalında Spor Servisi ve +90 programlarında yorumculuk yapmaktadır. Taa Han Min Guk 2002, Dünya Mektupları adında yayınlanmış bir kitabı vardır.

Sedef Hanımla evli olan Mehmet Demirkol'un Ela ve Ali adında iki çocuğu vardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.