Konuşanlar Meltem kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Meltem kimdir? Instagram hesabı var mı
EXXEN ekranlarının ilgiyle seyredilen ve her hafta milyonlarca kişiye ulaşmayı başaran yapımı Konuşanlar 2. sezonun 65. bölümüyle 29 Nisan 2022 Cuma tarihinde yayınlandı. Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın sunumuyla platformda paylaşılan gösteride yine kahkaha dolu anlar yaşandı. Beş konuşanın damga vurduğu 1 saatlik programda adından en çok söz ettiren isimlerden biri de Meltem'di ve kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Meltem kimdir? Instagram hesabı var mı? Detayla

EXXEN ekranlarının ilgiyle seyredilen ve her hafta milyonlarca kişiye ulaşmayı başaran yapımı Konuşanlar 2. sezonun 65. bölümüyle 29 Nisan 2022 Cuma tarihinde yayınlandı. Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın sunumuyla platformda paylaşılan gösteride yine kahkaha dolu anlar yaşandı. Beş konuşanın damga vurduğu 1 saatlik programda adından en çok söz ettiren isimlerden biri de Meltem'di ve kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Meltem kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Konuşanlar Meltem kimdir?

Programda bir konuşanın sadece sesiyle tanınması konusunda Hasan Can Kaya'nın seçtiği Meltem sarı saçıyla dikkat çekti.Güzellik merkezinde işletme müdürlüğü yapıyor. 1.67 metre boyunda ve 50 kilo. Siyah gözleri var. Instagram hesabı bilinmemektedir. Bir kavganın ardından girdiği halayı anlatınca salon yıkıldı.


 

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.