Konuşanlar Merve (68. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Merve (68. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
EXXEN'de yayınlanmaya başladığı günden bu yana her hafta milyonlara ulaşmayı sürdüren Konuşanlar'da yeni bölüm yayınlandı. 2. sezonda 68. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkan programın yeni haftasına konuk olan Aslı Bekiroğlu'nun yanı sıra salona gelen ve sandalyelerinde anlattıklarıyla herkesi güldüren katılımcıların bazıları sahnede de buna devam etti. O isimlerden biri de Merve oldu ve kendisi hakkında çok sayı da sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Merve (68. bölüm) kimdir? Instagram hesa

EXXEN'de yayınlanmaya başladığı günden bu yana her hafta milyonlara ulaşmayı sürdüren Konuşanlar'da yeni bölüm yayınlandı. 2. sezonda 68. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkan programın yeni haftasına konuk olan Aslı Bekiroğlu'nun yanı sıra salona gelen ve sandalyelerinde anlattıklarıyla herkesi güldüren katılımcıların bazıları sahnede de buna devam etti. O isimlerden biri de Merve oldu ve kendisi hakkında çok sayı da sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Merve (68. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.



Konuşanlar Merve kimdir?

Bugünün adından en çok konuşulan isimlerinden biri olarak gündeme gelen Merve bir teknoloji firmasında satış sonrasında teknik destek ekibinde çalışıyor. Dış ticaret firmasında çalışan bir arkadaşıyla Pera'ya geldi. Geçirdiği ameliyat sonrasında aşık olduğu hemşir hakkında söyledikleriyle herkesi güldürdü. Instagram hesabı bilinmemektedir.


Konuşanlar Merve

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.