Konuşanlar Nazlı (68. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Nazlı (68. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterilerinden biri olarak EXXEN ekranlarında yayınlanan Konuşanlar'ın 2. sezondaki 68. bölümü izleyicilerin karşısına çıktı. Birbirinden renkli konukların ve ünlü isimlerin ağırlandığı programda bugün de katılımcılar anlattıkları olaylar ve verdikleri cevaplarla herkesi güldürmeyi başardı. Nazlı da onlardan biriydi. Sandalyede başlayan hikayeleri sahnede devam etti ve çok sayıda kişi hakkında araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Konuşanlar Nazlı kimdir?

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterilerinden biri olarak EXXEN ekranlarında yayınlanan Konuşanlar'ın 2. sezondaki 68. bölümü izleyicilerin karşısına çıktı. Birbirinden renkli konukların ve ünlü isimlerin ağırlandığı programda bugün de katılımcılar anlattıkları olaylar ve verdikleri cevaplarla herkesi güldürmeyi başardı. Nazlı da onlardan biriydi. Sandalyede başlayan hikayeleri sahnede devam etti ve çok sayıda kişi hakkında araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Konuşanlar Nazlı kimdir? Kaç yaşında, ne işe yapıyor ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.



Konuşanlar Nazlı kimdir?

Bugünün adından en çok konuşulan isimlerinden biri olarak gündeme gelen Nazlı 23 yaşında. Güvenlik görevlisi olarak çalışıyor. Instagram'da tanıştığı kişiye kaptırdığı paralarla herkesi güldürdü. Hasan Can Kaya da kendisine takılarak 'Şu kızı çıkmadan dolandırın' dedi. Genç konuşanın Instagram hesabı bilinmemektedir.


Konuşanlar Nazlı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.