Konuşanlar Nice ve Dodi (92. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Nice ve Dodi (92. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Konuşanlar'da yeni bölüm yayınlandı. Birbirinden komik anların yaşandığı gösteride yine birçok isim ön plana çıktı ve Nice'de onlardan biri olmayı başardı. Kendisi hakkında çok sayıda kişi, eşi ile ilgili söylediklerinden dolayı araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Konuşanlar Nice ve Dodi (92. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Konuşanlar 13 Ocak 2023 Cuma günü 92. bölümüyle yayınlandı. Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konukların anlattıklarıyla bir saatlik gösterinin kahkaha tufanına dönüştüğü bölüm yine ilgiyle seyredildi. Bu haftaya damga vuran isimlerden ikisi Nice ve Dodi oldu. Çift olarak gelen konuşanlar hakkında internete araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Nice ve Dodi (92. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde çalışıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Konuşanlar Nice ve Dodi kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Nice, eşi Dodi ile birlikte Pera'da yerini aldı. Güzel konuşan, eşinin kasıklarından etkilendiğini dil getirdi. Ayrıca kız arkdaşı varken Dodi ile Tİnder'da tanıştıklarını ve evlendiklerini söyledi. Aslen Adanalı. Dodi hakkında ise çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Instagram hesapları bilinmemektedir.

Konuşanlar Nice ve Dodi (92. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.