Konuşanlar Özsu kimdir? Özsu Toros kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Konuşanlar Özsu kimdir? Özsu Toros kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
HAP Film Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar'ın 68. bölümü bugün yayınlandı. 20 Mayıs Cuma günü paylaşılan yeni bölüm yine milyonlarca kişiye ulaşırken gösteride sahneye çıkan veya sandalyelerinden cevap veren katılımcılar herkesi güldürmeyi başardı. O isimlerden biri de Özsu oldu ve güzelliği ile dikkat çekti. Kendisi hakkında da internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Özsu kimdir? Kaç yaşında, nereli

HAP Film Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar'ın 68. bölümü bugün yayınlandı. 20 Mayıs Cuma günü paylaşılan yeni bölüm yine milyonlarca kişiye ulaşırken gösteride sahneye çıkan veya sandalyelerinden cevap veren katılımcılar herkesi güldürmeyi başardı. O isimlerden biri de Özsu oldu ve güzelliği ile dikkat çekti. Kendisi hakkında da internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Özsu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.



Konuşanlar Özsu kimdir? 

Bugünün adından en çok konuşulan isimlerinden biri olarak gündeme gelen Özsu 28 yaşında. Yayın yönetmenliği yapıyor. En son TV100'de çalıştı. İstanbul'da yaşıyor. İstanbul Kültür Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler&Reklamcılık, Bahçeşehir Üniversitesi'nde Sinema&Televizyon ve İstanbul Aydın Üniversitesinde ise Radyo Tv Programlama bölümünde eğtim aldı. Aksesuar sattığı bir butiği de var. Instagram hesabı @ozsutoros'tur.

Konuşanlar Özsu Toros

Konuşanlar Özsu Toros

Konuşanlar Özsu Toros

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.