Konuşanlar Polen kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Polen kimdir? Instagram hesabı var mı
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi olan Konuşanlar'ın 2. sezondaki 72. bölümü 17 Haziran 2022 Cuma günü yayınlandı. İzleyicilerin karşısına çıkan başarılı yapımda yine birbirinden komik anlar yaşandı. Pera'ya gelen konukların anlattıkları olaylar ve verdikleri cevaplar herkesi güldürmeyi başardı. Adını tahtaya yazdıranlar kadar sandalyeden de haftaya damga vuran isimler vardı. Onlardan biri de Polen'di. Güzel konuşan hakkında araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Konuşanlar Polen kimdir? Instagram hesabı v

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi olan Konuşanlar'ın 2. sezondaki 72. bölümü 17 Haziran 2022 Cuma günü yayınlandı. İzleyicilerin karşısına çıkan başarılı yapımda yine birbirinden komik anlar yaşandı. Pera'ya gelen konukların anlattıkları olaylar ve verdikleri cevaplar herkesi güldürmeyi başardı. Adını tahtaya yazdıranlar kadar sandalyeden de haftaya damga vuran isimler vardı. Onlardan biri de Polen'di. Güzel konuşan hakkında araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Konuşanlar Polen kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.


 

Konuşanlar Polen kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olan Polen öğretim görevlisi yapıyor. Anlattığı olayda yaşadığı telaş herkesi güldürdü. Hasan Can Kaya'nın da dilinden kurtulamadı. Polen 27 yaşında. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Konuşanlar Polen

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.