Konuşanlar Şafak Çak kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Şafak Çak kimdir? Instagram hesabı var mı
HAP Film Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar bugün de EXXEN'de yerini aldı. Birbirinden komik anlara sahne olan başarılı talk show yine milyonlarca kişi tarafından izlendi. Programda bu hafta sahneye çıkan ve sandalyelerinden konuşarak adından söz ettirmeyi başaran birçok isim oldu ve Şafak da onlar arasındaydı. Yakışıklı mimar hakkında seyirciler de araştırmalarda bulunarak internette bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Konuşanlar Şafak Çak kimdir? Instagram he

HAP Film Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar bugün de EXXEN'de yerini aldı. Birbirinden komik anlara sahne olan başarılı talk show yine milyonlarca kişi tarafından izlendi. Programda bu hafta sahneye çıkan ve sandalyelerinden konuşarak adından söz ettirmeyi başaran birçok isim oldu ve Şafak da onlar arasındaydı. Yakışıklı mimar hakkında seyirciler de araştırmalarda bulunarak internette bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Konuşanlar Şafak Çak kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.


Konuşanlar Şafak kimdir?

Bu hafta en çok konuşulan isimlerinden biri olarak oğlu ile birlikte programa gelen Şafak Çak hakkında çok sayıda kişi bilgi sahibi olmak üzere internette araştırmalarda bulundu. Şafak Çak 1975 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Babası Kapalıçarşı'da mobilya imal ve satışı yapmaktaydı. Liseyi mezunu olduktan sonra ATV'de yayınlanan Savaş Ay'ın A Takımı programında muhabir olarak işe başlamıştır. A Takımı programında muhabirken Okan Bayulgen'in Gece Kuşu programında asistanlık görevine geçmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi yetenek sınavlarını kazanmasına rağmen gitmeyip 1997 senesinde Medyapım'da Armağan Çağlayan ve Fatih Aksoy'la çalışarak kendini geliştirmiştir. 1999 yılında New York'ta Royal Art Academy'in yetenek sınavlarını kazanmış ve yarım dönem eğitim almış ve Türkiye'ye dönmüştür. Bakırköy ve Üsküdar'da kendine tasarımlarını ve projelerini hazırladığı ofisler açan Şafak Çak, Paris Hilton ve Jennifer Lopez dünyaca ünlüler olmak üzere bir çok ünlü için özel tasarımlar hazırlamıştır. 7 Mayıs 2013 yılında New York'da Elvan Akın ile evlenen Şafak Çak'ın mutlu bir evliliği bulunmaktadır. Instagram hesabı @safakcak'tır.

Konuşanlar Şafak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.