Konuşanlar Seda Dadaşova (70. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? [Emanet oyuncusu]

Konuşanlar Seda Dadaşova (70. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? [Emanet oyuncusu]
Türkiye'nin en çok izlenen talk showu Konuşanlar'ın yeni bölümü 3 Haziran 2022 Cuma günü EXXEN'deki yerini aldı. Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli konuklarının katılımı ile adeta kahkaha tufanına dönüşen programda yine birbirinden komik anılar anlatıldı, cevaplar verildi ve eski günlere gidildi. İsminden en çok söz ettiren konuklardan biri de Seda oldu. Güzel konuşan hakkında çok sayıda kili araştırmalarda bulunuyor. Konuşanlar Seda Dadaşova (70. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizd

Türkiye'nin en çok izlenen talk showu Konuşanlar'ın yeni bölümü 3 Haziran 2022 Cuma günü EXXEN'deki yerini aldı. Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli konuklarının katılımı ile adeta kahkaha tufanına dönüşen programda yine birbirinden komik anılar anlatıldı, cevaplar verildi ve eski günlere gidildi. İsminden en çok söz ettiren konuklardan biri de Seda oldu. Güzel konuşan hakkında çok sayıda kili araştırmalarda bulunuyor. Konuşanlar Seda Dadaşova (70. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.


 

Konuşanlar Seda kimdir?

Bu hafta Konuşanlar'da en çok merak edilen isimlerden biri olmayı başaran Seda Dadaşova, Kanal 7'de yayınlanan Emanet isimli günlük dizide Yasemin karakterini canlandırmaktadır. Oynadığı rolde annesi ve ablasından uzun süre kaçırılması nedeniyle ayrı kalmış ancak sonrasında bulunan genç jızı canlandırır.Hayata karşı serttir ancak bir o kadar da merhametlidir. Güzel oyuncu Seda Dadaşova 20 yaşında ve 1.70 cm boyundadır. Kilosu ise 52’dir. Resmi instagram hesabını @seda.dadasova kullanıcı ismi ile kullanmakta, aktif olarak sık sık paylaşımlar yapmaktadır.

konuşanlar seda dadaşova

konuşanlar seda dadaşova

konuşanlar seda dadaşova

konuşanlar seda dadaşova

konuşanlar seda dadaşova
 

Oynadığı Diziler:

Oyunculuk kariyerine, Kardeş Çocukları isimli dizi ile adım atmıştır. En son Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet isimli dizi de Yasemin karakterini üstlenmiştir.

Emanet (Yasemin) 2021
Bir Yeraltı Sitcomu (TV Dizisi) 2021
Sol Yanım 2020
Kırmızı Oda 2020
Kaygısız Baş (Sinema Filmi) 2020
Bizim Hikaye 2020
Kardeş Çocukları 2019

Tiyatro Oyunları

Leyla İle Mecnun

Reklam

ING Bank (2018)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.