Konuşanlar Şerife (68. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Şerife (68. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
Sunuculuğunu Hasan Can Kaya'nın üstlendiği ve konuklarıyla milyonları güldürmeyi başardığı Konuşanlar'ın 2. sezonundaki 68. bölüm bugün izleyicilerle buluştu. Başarılı yapım yine bir saatlik kahkaha tufanına dönüşürken katılımcılar da anlattıkları anılar, olaylar ve cevapladıkları sorularla dikkat çekmeyi başardı. O isimlerden biri de Şerife oldu. Genç kadın mikrofonu eline aldıktan sonraki yanıtlarıyla salondakileri ve ekran başındakileri güldürdü. Peki, Konuşanlar Şerife kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Ins

Sunuculuğunu Hasan Can Kaya'nın üstlendiği ve konuklarıyla milyonları güldürmeyi başardığı Konuşanlar'ın 2. sezonundaki 68. bölüm bugün izleyicilerle buluştu. Başarılı yapım yine bir saatlik kahkaha tufanına dönüşürken katılımcılar da anlattıkları anılar, olaylar ve cevapladıkları sorularla dikkat çekmeyi başardı. O isimlerden biri de Şerife oldu. Genç kadın mikrofonu eline aldıktan sonraki yanıtlarıyla salondakileri ve ekran başındakileri güldürdü. Peki, Konuşanlar Şerife kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.



Konuşanlar Şerife kimdir?

Bugünün adından en çok konuşulan isimlerinden biri olarak gündeme gelen Şerife bodyguardlık ve yakın korumalık yapıyor. Bunun yanı sıra naçllarda güvenlik biriminde yer alarak stat amirliği görevini üstleniyor. Önemli isimlere yakın korumalık yaptığını söyledi ancak kim olduklarını gizlilik ilkesi çerçevesinde anlatamadı. Instagram hesabı bilinmemektedir. Yanında boks eğitimi verdiği arkadaşıyla geldi.


konuşanlar şerife

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.