Konuşanlar Serra (67. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Serra (67. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
Türkiye'nin en çok izlenen gösterilerinden biri olan Konuşanlar'ın EXXEN'deki 67. bölümü yayınlandı. Gece yarısından itibaren izlenmeye başlanan yeni bölümde yine kahkaha boldu ve katılımcılar anlattıkları hikayeler, verdikleri cevaplar ve bunların yanı sıra fantazileri ve batırmalarıyla herkesi güldürdü. O isimlerden biri de Serra oldu. Genç ve güzel konuşan hakkında bugünden itibaren yüksek sayıda araştırma yapılması bekleniyor. Peki, Konuşanlar'ın 67. bölümündeki Serra kimdir? Instagram hesabı var mı? De

Türkiye'nin en çok izlenen gösterilerinden biri olan Konuşanlar'ın EXXEN'deki 67. bölümü yayınlandı. Gece yarısından itibaren izlenmeye başlanan yeni bölümde yine kahkaha boldu ve katılımcılar anlattıkları hikayeler, verdikleri cevaplar ve bunların yanı sıra fantazileri ve batırmalarıyla herkesi güldürdü. O isimlerden biri de Serra oldu. Genç ve güzel konuşan hakkında bugünden itibaren yüksek sayıda araştırma yapılması bekleniyor. Peki, Konuşanlar'ın 67. bölümündeki Serra kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.


Konuşanlar Serra kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Serra Yıldız Teknik Üniversitesi'nde okuyor. Arkadaşının burs oranını hesaplayamayınca tüm salon güldü. 2.5 senedir vejeteryan olan güzel konuşan, kendisinden büyük, zeki ve 1.80 üzerindeki erkeklerden hoşlandığını söyledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Konuşanlar Serra

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.