Konuşanlar Şevval (69. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Şevval (69. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
EXXEN'in en başarılı yapımı olarak milyonlarca kişi tarafından seyredilmeyi sürdüren Konuşanlar'ın 69. bölümü yayınlandı. Birbirinden komik anlara sahne olan programda yer alan isimler de oldukça ilgi çekmeyi başarıyor. Onlardan biri de Şevval'di. Genç konuşan hakkında araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Konuşanlar Şevval (69. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

EXXEN'in en başarılı yapımı olarak milyonlarca kişi tarafından seyredilmeyi sürdüren Konuşanlar'ın 69. bölümü yayınlandı. Birbirinden komik anlara sahne olan programda yer alan isimler de oldukça ilgi çekmeyi başarıyor. Onlardan biri de Şevval'di. Genç konuşan hakkında seyirciler araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Konuşanlar Şevval (69. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor. 

Konuşanlar Şevval kimdir?

Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olan Konuşanlar'ın 69. bölümüne katılan Şevval 28 yaşında. Gülmekten bir ara konuşamayan hatta gözünden yaş da gelen güzel konuşan, 22 yaşında kaymak nedeniyle yaşadığı anısını anlattı ve ağladığını söyledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Konuşanlar Şevval

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.