Konuşanlar Sıla kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Sıla kimdir? Instagram hesabı var mı
HAP Film Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar yeni haftasında da EXXEN'deki yerini aldı. Birbirinden komik anlara sahne olan programda bugün yine birçok isim adını duyurmayı başardı. Tahtaya yazılanlar kadar sandalyelerinden cevap verenler de vardı ve kahkaha dolu bir güne imza atıldı. O isimlerden biri de Sıla'ydı. Genç konuşan hikayesiyle salonu yıkmayı başardı ve ismi de sahneye çıkacaklar arasında yer aldı. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama yapılarak

HAP Film Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar yeni haftasında da EXXEN'deki yerini aldı. Birbirinden komik anlara sahne olan programda bugün yine birçok isim adını duyurmayı başardı. Tahtaya yazılanlar kadar sandalyelerinden cevap verenler de vardı ve kahkaha dolu bir güne imza atıldı. O isimlerden biri de Sıla'ydı. Genç konuşan hikayesiyle salonu yıkmayı başardı ve ismi de sahneye çıkacaklar arasında yer aldı. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama yapılarak bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Sıla kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.



Konuşanlar Sıla kimdir?

Bu haftanın hikayesiyle belki de en çok güldüren ismi olan Sıla evli. Eşiyle birlikte programa katılan genç konuşan, tatil için gittiği bir yerde muza bindiklerini ve ardından hissettiği sıcaklık sonrası bikinisinin altında olmadığını fark ettiğini anlattı. Alt kısmın dibe batmadığı için bulduğunu söyledi. Ayrıca fragmanda da yer alan kısımda eski sevgilisinin ayakkabısını giydirmesinin başka bir neden yattığını düşünemediğini dile getirdi. Instagram hesabı bilinmemektedir.
 

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.