Konuşanlar Tankurt Manas kimdir? Tankut Tan kaç yaşında ve nereli?

Konuşanlar Tankurt Manas kimdir? Tankut Tan kaç yaşında ve nereli?
Milyonları ekran başına kilitleyen Konuşanlar'ın bu haftaki konuğu belli oldu. Yayınlanan fragmanda rap müziğin önemli isimlerinden biri olarak görülen Tankurt Manas yarın ekranlardaki yerini alacak. Peki, Konuşanlar Tankurt Manas kimdir? Tankut Tan kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Her hafta cuma günleri EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ın yeni bölümü izleyicilerle buluşuyor. 22 Nisan Cuma günü 2. sezonun 64. bölümü ile platformdaki yerini alacak olan başarılı yapımda zaman zaman ünlü isimler konuk koltuğuna oturuyor ve verdikleri cevaplarla herkesi güldürüyor. Son konuk Uzi'ydi ve 13 hafta sonra bu kez bir rapçi daha Konuşanlar'a geliyor. Tankurt Manas bir saatlik sürede sahneye çıkacak. Kendisi hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler de araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Tankurt Manas kimdir? Tankut Tan kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Tankurt Manas kimdir?

Türk rap şarkıcısı ve söz yazarı Tankurt Manas, 1991 yılında İstanbul Eminönü'nde doğdu. Tankurt Manas'ın gerçek adı Tankut TAN'dır.

Ortaokul sıralarında rap dinlemeye ve kendi sözlerini yazmaya başladı.

Kimlikte yer alan isminden yola çıkarak Tankurt'u en uzun ve eski Türk destanı olan Manas'ı kendine sahne ismi olarak seçmiştir.

Kariyerine devam ederken aynı zamanda Dokuz Eylül Üniversitesi Seramik bölümü ve Plato MYO'da Radyo Televizyon bölümlerini bitirdi.

10 adet Yeraltı albümü yapan Tankurt , bu albümlerden ve yayınladığı solo parçalardan bir derleme albüm yapıp sanal müzik marketlerde yayınladı.

Türkiye'de 40'ı aşkın şehirde konser verdi bir çok radyo ve televizyon programında boy gösterdi, 2016 yılında katıldığı "O Ses Türkiye" yarışmasından 4. olarak ayrıldı.

tankurt manas konuşanlar
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.