Konuşanlar Tolga kimdir? Tolga'nın Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Tolga kimdir? Tolga'nın Instagram hesabı var mı
Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Konuşanlar'ın 66. bölümü ekranlardaki yerini aldı. Cuma günleri yayınlanan gösteride bu haftanın en çok konuşulan isimleri tahtaya yazıldı ve ardından hem soruları cevapladı hem de anılarını anlatarak başta Pera'daki konuklar olmak üzere milyonları güldürdü. Onlardan biri de Tolga oldu ve kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Konuşanlar Tolga kimdir? Tolga'nın Instagram hesabı var mı? Detayl

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Konuşanlar'ın 66. bölümü ekranlardaki yerini aldı. Cuma günleri yayınlanan gösteride bu haftanın en çok konuşulan isimleri tahtaya yazıldı ve ardından hem soruları cevapladı hem de anılarını anlatarak başta Pera'daki konuklar olmak üzere milyonları güldürdü. Onlardan biri de Tolga oldu ve kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Konuşanlar Tolga kimdir? Tolga'nın Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.



Konuşanlar Tolga kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren isimlerden biri olmayı başaran Tolga, boyutlar arası kapıları bulmak üzere araştırmalar gerçekleştirdiğini söyledi ve Hasan Can Kaya bunun üzerine birçok espride bulundu. Bu kapıların Çorum ve Denizli'de olduğunu söyleyen güzel konuşanın ardından söz alan bir çift de aslen iki şehirli çıkınca herkesi gülmekten kırıp geçirdi. Ailesinin ırkçı olduğunu ama kendisinin oılmadığını anlattı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.