Konuşanlar Tuğçe Almila Şenay kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Tuğçe Almila Şenay kimdir? Instagram hesabı
Bugün yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkan Konuşanlar yine birbirinden komik anlara sahne oldu. Salona gelen ve gösteriye katılan katılımcıların anlattıkları ile izleyenleri gülme krizine soktuğu yayın ilgiyle izlendi. Sahnede yer alan isimlerden biri de Tuğçe Almila Şenay oldu. Güzel konuşan hakkında da araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Tuğçe Almila Şenay kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

EXXEN'de yer alan bölümleri ile milyonları ekran başına kilitleyen Konuşanlar'ın 2. sezondaki 40. bölümü izleyenlerin karşısına çıktı. Youtube sonrasındaki performansını daha da yukarı çeken ve platformdaki diğer yapımlara büyük fark atan Hasan Can Kaya ve ekibi bu hafta da birbirinden komik anlara imza attı. Hem salondakiler hem de televizyon veya akıllı cihaz başındakiler dopdolu bir gösteri izledi. Sahneye çıkan isimler arasında Tuğçe Almila Şenay da vardı. Anlattıkları ile herkesi güldürdü. Peki, Konuşanlar Tuğçe Almila Şenay kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. 



Konuşanlar Tuğçe Almila Şenay kimdir?

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar'a katılanlar arasıında yer alan Tuğçe Almila Şenay 32 yaşında. Dünyayı geziyor. Eski sevgilisinden ayrıldıktan sonra kredi kartından yaptığı 25 bin liralık harcamayı anlatınca herkesi güldürdü. Ayrıca yanlışlıkla arabasına bindiği biri ile yaşadığı 1.5 senelik birliktelik Hasan Can Kaya'nın ağzını açık bıraktırdı. Uluslar arası proje koordinatörü. Eğitim ve teknolojiyi birleştirerek çocukların ve öğretmenlerin yeteneklerini artırmayı hedefleyen çalışmalar yapıyor. Aslen Fethiyeli. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Tuğçe Almila Şenay'ın konuştuğu eğitim ve yurt dışındaki çocuklar ile geçirdiği vakitlerin fotoğraflarından bazıları;

tuğçe almila şenay konuşanlar


tuğçe almila şenay

tuğçe almila şenay
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.