Konuşanlar Yakup, Ece, Merve, Selçuk, Mehmet, Murat, Oğuz Kaan kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Yakup, Ece, Merve, Selçuk, Mehmet, Murat, Oğuz Kaan kimdir? Instagram hesabı
HAP Yapım imzasını taşıyan ve yayınlandığı her hafta izleyicilerden tam not alan Konuşanlar'ın 2. sezondaki 61. bölümü ekranlardaki yerini aldı. Birbirinden komik konukların yer aldığı programda bugün de yine kahkaha tufanı yaşandı. Sandalyede oturan konuklar kadar sahneye çıkanlar da herkesi güldürdü. Bu haftanın adından söz ettiren isimleri Yakup, Ece, Merve, Selçuk, Mehmet, Murat, Oğuz Kaan oldu. Peki, Konuşanlar Yakup, Ece, Merve, Selçuk, Mehmet, Murat, Oğuz Kaan kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Acun Ilıcalı'nın EXXEN'e transfer ettikten sonra adeta patlama yaşayan ve her cuma izleyicilerle buluşan Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Yine birbirinden komik konuklarıyla adından söz ettiren başarılı komedyen Hasan Can Kaya yine ilgiyle izlendi. Sahneye çıkan isimler de merak konusu haline geldi. Komik anların yaşanmasını sağlayan yeni konuşanlar hakkında çok sayıda araştırma gerçekleştiriliyor. Bu hafta Yakup, Ece, Merve, Selçuk, Mehmet, Murat, Oğuz Kaan adını tahtaya yazmayı başardı. Peki, Konuşanlar Yakup, Ece, Merve, Selçuk, Mehmet, Murat, Oğuz Kaan kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Konuşanlar, 1 Nisan 2022 Cuma günü 61. bölümüyle yayınlandı. EXXEN'de yer alan ve seyircileriyle buluşan talk show yine milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Bu hafta en çok dikkat çeken isimler de adını sahneye yazdıranlar oldu. Hikayeleri, cevapları ve aldıkları çarpıları ile isminden söz ettiren konuşanlar Yakup, Ece, Merve, Selçuk, Mehmet, Murat, Oğuz Kaan oldu. Peki, Konuşanlar 61. bölüm Konuşanlar Yakup, Ece, Merve, Selçuk, Mehmet, Murat, Oğuz Kaan kimdir? Detyalar haberimizde yer alıyor.

konuşanlar gizem

konuşanlar rabia


 

Konuşanlar Yakup kimdir?

Bugün yayınlanan yeni bölümde açılışı yapan isimlerden biri olan Yakup kuaför. Çıraklıktan gelen genç konuşan siması ve kısa boyu ile herkesin ilgi odağı haline gelmeyi başardı. Sevgilisini kıskanacağını ve kıskanç bir yapısı olduğunu söyledi. Instagram hesabı bilinmiyor.


 

Konuşanlar Merve kimdir?

Bugün yayınlanarak milyonların karşısına çıkan Konuşanlar'da adından söz ettiren konuşmacılar arasında yer alan Merve, ağabeyi ile programa katıldı. Sürekli konuşmasından dolayı Hasan Can Kaya 'Aynı apartmanda oturuyor olsam otadan taşınırdım' dedi ve herkesi güldürdü. Ağabeyinin aldatılma hikayesindeki süreci anlattığı sırada da Kaya yine kendisine takıldı. Puan pazarlığı ise fragmanda zaten en dikkat çekici konulardan biriydi. Instagram hesabı bilinmemektedir.


 

Konuşanlar Mehmet kimdir?

Bugüne kadar üç evlilik yapan Mehmet 1973 doğumlu. İlk eşi ile 10 sene, ikincisiyle ise 9 ay evli kaldı. Şu anda eşi Ukraynalı. İhracat işi ile uğraşıyor. Vkontakte'de tanıştığı eşiyle Rusça anlaştığını söyleyince Hasan Can Kaya espiriyi patlattı. Instagram hesabı bilinmemektedir.


 

Konuşanlar Oğuz Kaan kimdir?

Fransa'da yaşayan Oğuz Kaan Türkçe'yi çok az konuşabilmesi nedeniyle zaman zaman kahkaha atılmasına neden oldu. Anıları, yaşadıkları ve kavga hikayesi ile adından söz ettirdi. Instagram hesabı bilinmemektedir.


 

Konuşanlar Ece kimdir?

Bugün yayınlanarak milyonların karşısına çıkan Konuşanlar'da adından söz ettiren konuşmacılar arasında yer alan Ece güzelliği ile dikkat çekmeyi başardı. Bunun yanı sıra kızıl saçlarıyla da odak noktası oldu. Gece kulübünde çalışıyor. Sevgililik kriterinin 1.85 boy ve zengin erkekler olduğunu söyledi. Instagram hesabı bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.