Konuşanlar Zeynep (95. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Zeynep (95. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
EXXEN'de yayınlanan ve her hafta milyonların izlediği Konuşanlar'ın yeni bölümü platformdaki yerini aldı. Birbirinden komik anların yaşandığı programın yeni haftasına katılanlar arasında çok renkli simalar yer alıyordu. Onlar arasında Zeynep de bulunuyordu. Güzel konuşan hakkında çok sayıda kişi sorgulamalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Zeynep (95. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı haberimizde.

Konuşanlar 3 Şubat 2023 Cuma günü 95. bölümüyle yayınlandı. Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konukların anlattıklarıyla bir saatlik gösterinin kahkaha tufanına dönüştüğü bölüm yine ilgiyle seyredildi. Bu haftaya damga vuran isimlerden biri de Zeynep oldu. Güzel konuşan hakkında internete araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Zeynep (95. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.



Konuşanlar Duygu (95. bölüm) kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olarak adından söz ettirmeyi başaran Zeynep lise son öğrencisi. 18 yaşında. Verdiği cevaplarla Hasan Can Kaya'nın dikkatini çekmeyi başardı ve sıkça adından söz edildi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

konusanlar_zeynep_95

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.