Konuşanlar Zeynep, Esra, Şafak, Selçuk, Ayşe, Ecem, Yasin ve Oğuzhan kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Zeynep, Esra, Şafak, Selçuk, Ayşe, Ecem, Yasin ve Oğuzhan kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterilerinden biri olarak her ay 10 milyondan fazla kişiye ulaşan Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'de yerini aldı. Birbirinden komik anlara sahne olan programın yeni bölümünde de 1 saatlik kahkaha tufanı yaşandı. Sahneye çıkan isimler kadar çıkmayanlar da salona renk katarken binlerce internet kullanıcısı da kendileri hakkında araştırma yaparak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Bu haftanın konuşanları ise Zeynep, Esra, Şafak, Selçuk, Ayşe, Ecem, Yasin ve Oğuzhan oldu. Peki, Konuş

Acun Ilıcalı'nın EXXEN'e transfer ettikten sonra adeta patlama yaşayan ve her cuma izleyicilerle buluşan Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Yine birbirinden komik konuklarıyla adından söz ettiren başarılı komedyen Hasan Can Kaya yine ilgiyle izlendi. Sahneye çıkan isimler de merak konusu haline geldi. Komik anların yaşanmasını sağlayan yeni konuşanlar hakkında çok sayıda araştırma gerçekleştiriliyor. Bu hafta Şafak, Selçuk, Ayşe, Ecem, Yasin ve Oğuzhan adını tahtaya yazmayı başardı. Peki, Konuşanlar Zeynep, Esra, Şafak, Selçuk, Ayşe, Ecem, Yasin ve Oğuzhan kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Konuşanlar, 25 Mart 2022 Cuma günü 60. bölümüyle yayınlandı. EXXEN'de yer alan ve seyircileriyle buluşan talk show yine milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Bu hafta en çok dikkat çeken isimler de adını sahneye yazdıranlar oldu. Hikayeleri, cevapları ve aldıkları çarpıları ile isminden söz ettiren konuşanlar Şafak, Selçuk, Ayşe, Ecem, Yasin ve Oğuzhan oldu. Peki, Konuşanlar 60. bölüm Konuşanlar Zeynep, Esra, Şafak, Selçuk, Ayşe, Ecem, Yasin ve Oğuzhan kimdir? Detyalar haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Zeynep Billur Uludağ kimdir?



Konuşanlar Zeynep Billur Uludağ kimdir?

Bugün yayınlanan yeni bölümde açılışı yapan isimlerden biri olan Zeynep Billur Uludağ iç mekan tasarımcısı. Geçtiğimiz haftalarda Yemekteyiz'e katılarak yemek konusundaki marifetlerini sergilemiş ve adından söz ettirmeyi başarmıştı. Güzel konuşan verdiği cevaplarla da Hasan Can Kaya'yı etkilemeyi başardı. Sahneye çıkmasa da tahtya adı yazılanlar kadar programda gündemde kaldı. 32 yaşında. Aslen Erzincanlı. Instagram hesabı @zeynepbilluruludagg'dır.

zeynep billur uludağ
 


Konuşanlar Esra Nak kimdir?

Gösterinin bu hafta en çok ilgi gören konuşanlarından biri de Esra Nak oldu. Zeynep Billur Uludağ'ın çok yakın arkadaşı olan Esra 32 yaşında. Turizmcilik yapıyor. Anne ve babası Malatyalı. İlişkileri hakkında anlattığı anılarıyla herkesi güldürdü. Instagram hesabı @esrankblog'dur.


konuşanlar zeynep billur uludağ


 

Konuşanlar Ayşe kimdir?

Sarı saçları ile ilgi odağı haline gelen Ayşe 8 yıllık evlidir. Eşi İzmirli olan Ayşe, kuzeni ile birlikte Pera'ya geldi. Eşinin maço bir yapıya sahio olduğunu söyledi. Gördüğü en tuhaf şeyin ise kuzeninin evine gittiğinde gördüğü bereket tanrısı olduğunu anlattı. Instagram hesabı bilinmiyor.


konuşanlar gizem


Konuşanlar Ecem kimdir?

Haftanın en güzel konuşanlarından biri olan Ecem 21 yaşında. Son olarak İtalya'da öğrenciydi ancak geri döndü. İç çamaşırı butiğinde satış yapıyor. Instagram hesabı bilinmiyor.


konuşanlar rabia


 

Konuşanlar Selçuk kimdir?

Bir kargo firmasında çalışan Selçuk 5.5 senelik evli ve 2 çocuk babası.


zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uğurlu estetik


 

Konuşanlar Şafak kimdir?

Yeni bölümde Hasan Can Kaya'nın en çok takıldığı isimlerden biri olan Şafak tekel bayi sahibidir.


zeynep billur uludağ


 

Konuşanlar Yasin kimdir?

Eşi ile Instagram'da tanışan Yasin Rizelidir. Müteahhitlik yapmaktadır.


 

Konuşanlar Oğuzhan kimdir?

Bu hafta Konuşanlar'a katılarak ekranlarda yer alan Oğuzhan Dayar Eskişehirli. Avukatlık yapıyor. Google bilgilerine göre Kurtuluş, Cumhuriyet Blv. No:73, 26090 Odunpazarı/Eskişehir'de ofisi var. Anlattığı hikayesiyle herkesi gülme krizine soktu. Uzun süre önce geldiği İstanbul'da gittiği konserde bir kadından hoşlandığını ancak sonrasında verilen arada kadının erkek çıktığını söyledi. Bu anı salonu yıktı geçti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.