Konyaspor Antalyaspor maçı Bein Sports 1 canlı izle

Konyaspor Antalyaspor maçı Bein Sports 1 canlı izle
Süper Lig'de 28'inci hafta maçları bugün başlıyor. Haftanın açılışı ise Konya'da gerçekleşecek. Konyaspor evinde Antalyaspor'u ağırlayacak. İki ekibin karşı karşıya geleceği zorlu 90 dakikayı seyretmek isteyenler araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. İki takım taraftarları kadar futbol severler de araştırmalarda bulunuyor. Konyaspor Antalyaspor maçı Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

BURAK ZİHNİ - Süper Lig'de 28'inci hafta maçları bugün başlıyor. Haftanın açılışı ise Konya'da gerçekleşecek. Konyaspor evinde Antalyaspor'u ağırlayacak. İki ekibin karşı karşıya geleceği zorlu 90 dakikayı seyretmek isteyenler araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. İki takım taraftarları kadar futbol severler de araştırmalarda bulunuyor. Konyaspor Antalyaspor maçı Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.


 

Bein Sports 1 yayın akışı

09:00 B. GİRESUNSPOR - C. ALANYASPOR
11:00 SANTRA
12:30 DENİZLİSPOR - BEŞİKTAŞ
14:15 1. LİG HAFTANIN GOLLERİ
14:30 KASIMPAŞA - TRABZONSPOR
15:00 SİVASSPOR - BAŞAKŞEHİR
15:30 KONYASPOR - ANTALYASPOR
16:00 İSTANBULSPOR - V. KARAGÜMRÜK
17:45 1. LİG HAFTANIN GOLLERİ
18:00 SANAL DİREKTÖR
19:00 KONYASPOR - ANTALYASPOR
19:30 beIN SÜPER LİG
20:30 A.KONYASPOR - F.T.ANTALYASPOR
22:30 beIN SÜPER LİG


 

Konyaspor Antalyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'İn 28'inci haftasında ounanacak Konyaspor Antalyaspor maçı saat 20.30'da başlayacak. Direnç Tosunoğlu'nun yöneteceği mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.


 

Konyaspor Antalyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Konyaspor: Sehic, Guilherme, Kahraman, Uğurcan, Ahmet, Soner, Andreas, Mahir, Pozuelo, Marlos, Diouf

Antalyaspor: Helton, Floranus, Mampassi, Emrecan, Güray, Bünyamin, Ufuk, Ndao, Larsson, Wright

Konyaspor Antalyaspor maçı öncesi istatistikler

  • Konyaspor'un Süper Lig tarihinde mağlup olmadan en fazla konuk ettiği rakibi Antalyaspor (5G 6B).
  • Konyaspor ile oynadığı son 13 Süper Lig maçının sadece birini kazanan Antalyaspor (9B 3M), tek galibiyetini rakibini geçen sezon konuk ettiği karşılaşmada aldı (3-2).
  • Konyaspor'un seyircisi önündeki sekiz maçlık galibiyet hasreti Galatasaray karşılaşmasıyla sona erdi (2-1). Aleksandar Stanojevic, Safet Susic'ten (2004/05) bu yana yeşil-beyazlı ekibin başında üst üste iki iç saha maçı kazanan ilk yabancı teknik direktör olmak istiyor.
  • Deplasmanda oynadığı son yedi Süper Lig maçını kazanamayan Antalyaspor (2B 5M); kaybettiği beş karşılaşmada da 2+ gol yerken, iki beraberliğini de 0-0'lık skorla aldı.
  • Bu sezon hücum bölgesinde en az top kazanan takım Konyaspor (77). Antalyaspor (144) ise şu ana kadar bu kategoride Fenerbahçe (172) ve Beşiktaş'ın (164) ardından üçüncü sırada yer alıyor.
  • 2022/23 Süper Lig sezonunda en fazla gole sebep olan hata yapan takım konumundaki Antalyaspor (9), yediği gollerin %23'ünü bu hatalar sonrası kalesinde gördü (9/40).
  • Antalyaspor'a karşı forma giydiği beş lig maçının üçünde gol atan Mame Diouf'un, Süper Lig kariyerinde dört karşılaşmada filelerini havalandırdığı sadece iki takım var (Göztepe ve Kayserispor).
  • Son iki Süper Lig maçında birer gol kaydeden Soner Dikmen, daha önceki 54 karşılaşmada rakip filelere aynı sayıda gol göndermişti.
  • Bu sezon Süper Lig'de çıktığı ilk beş deplasman maçında rakip filere altı gol gönderen Haji Wright, daha sonraki dört dış saha karşılaşmasında gol sevinci yaşayamadı.
  • Bu sezon yabancı teknik direktörlerin çalıştırdığı takımlara rakip olduğu beş Süper Lig maçının dördünü kaybeden Nuri Şahin, tek galibiyetini evinde Fatih Karagümrük'ü 4-2 mağlup ederek aldı (Kasım 2022).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.