Kounşanlar yeni bölüm Youtube'da yayınlanmadı! Konuşanlar bitti mi neden yok?

Kounşanlar yeni bölüm Youtube'da yayınlanmadı! Konuşanlar bitti mi neden yok?
Son döneme damga vuran isimlerden biri olan Hasan Can Kaya'nın stand up gösterisi Kounşanlar'ın yeni bölümü bugün Youtube'da yayınlanmayacak. Ünlü komedyenin gösterisini seyretmek isteyen izleyiciler ise bunun sebebini araştırıyor. Peki, Konuşanlar bitti mi neden yok? İşte detaylar...

Yaptığı şakalarla birlikte stand up gösterileri binlerce kişiye ulaşan Hasan Can Kaya'nın bugün yayınlanması beklenen Konuşanlar'ın 26. bölümü Youtube'da yer almayacak. Bugün izleyicilerinin karşısına çıkacak olan başarılı komedyenim hayranları da internette araştırmalara başlayarak Konuşanlar yeni bölüm neden yok? Konuşanlar bitti mi? sorualarını sorarak yanıt aradı. Detaylarını sizler için araştırdığımız haberde tüm bilgileri bulabilirsiniz.



Konuşanlar yeni bölüm neden yok?

Hasan Can Kaya'nın Beyoğlu Grand Pera'da seyircileriyle ortak olarak yürüttüğü stand up gösterisi Konuşanların yeni bölümü normal şartlar altında bugün yayınlanacaktı. Ancak alınan karar neticesinde yeni bölüm izleyicilerin karşısına çıkamayacak. Bunun sebebi ise belli oldu. Hasan Can Kaya yaptığı açıklamada İzmir'de yaşanan deprem sebebiyle bugün yeni bölümün yayınlanmayacağını duyurdu. Ayrıca 25. bölümün gelirleri de depremzedelere yardım olarak gönderielcek.


 




 

Hasan Can Kaya kimdir?

Hasan Can Kaya, 16 Aralık 1989 İstanbul Güngören doğumludur. Yaptığı şakalar nedeniyle sürekli fırça yiyen Hasan Can Kaya, liseye geçtiğinde yaptığı şakaların sonu gelmeyince mesleğini seçerek tiyatroya geçiş yaptı. Kendi yazdığı hikayeleri ve senaryoları film yapmak isteyen Hasan Can Kaya bir süre senaristlik yaptı. Bu sektörde yaşadığı mobbing ve engellerden dolayı mesleğine bir süre ara vererek farklı bir işe yöneldi. Hasan Can Kaya “1 Erkek 1 Kadın” dizisinde senaristlik yaparken dizi ekibinin de desteği ile Leman Kültür Beşiktaş’ta stand up gösterileri yapmaya başladı. Kısa bir sürede izleyici sayısını artıran ve gelen izleyicileri kahkaha tufanına sürükleyen Hasan Can Kaya'nın ünü kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Haftada 4 gün stand up gösterisi yapmaya başladı. Seyircilerden aldığı cesaretle yazarlığı bırakarak bu işe yöneldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.