Kuaförüm Sensin 1 Ekim Perşembe kim birinci oldu? Puan durumu

Kuaförüm Sensin 1 Ekim Perşembe kim birinci oldu? Puan durumu
SHOW TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Kuaförüm Sensin'in dördüncü günü de dopdolu. Birbirinden iddialı dört takımın mücadelesinde final öncesi kıyasıya bir rekabet yaşanacak. Peki, Kuaförüm Sensin 1 Ekim Perşembe kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Çiğdem Batur'un sunduğu, Andan Serter, Seçkin Süngüç, Işıl Reçber ve Fatih Ürek'in jüri üyeliklerini üstlendiği Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Final öncesindeki son günde elde edecekleri puanlarla zirvede yer alabilmek ve cumaya avantajlı girmek isteyen ekiplerin mücadelesi nefes kesecek. Ayrıca bugün kesim günü. Bu sebeple daha da fazla tartışma çıkması ve polemik yaşanması da muhtemel. Takımların rakipleri kadar kendi içinde de verecekleri psikolojik mücadele kaderlerini belirleyecek. Peki, Kuaförüm Sensin 1 Ekim Perşembe kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.


Tayfun ve Serap zirveyi aldı

Kuaförüm Sensin'in dün yayınlanan son bölümünde yarışmacılardan fularlı bantlı saçlar, uzun ve yoğun kirpik ve puantiyeli elbiseler istendi. Kendilerine verilen sürelerde ellerinden gelenin en iyisini yapan dört takım arasında sonuçlar da belli oldu. Buna göre salıyı tam puanla tamamlayan iki ekip zirveden indi. Burçin Özgün'ün yarıştığı Meltem ve Eylem 12 puan aldı. Pınar Özkurteller'in eşlik ettiği Taner ile Aslı ise 14 puanla günü tamamladı. Gamze Uzun'la yarışan Mustafa ve Dilara yine sonuncu oldu ve 10 puan alabildi. Zirvede ise Nilgün Gümüş'ün katkı verdiği Tayfun ve Serap vardı. Günü 15 puanla ilk sırada tamamladılar. Gümüş'ün kıyafeti, saçı ve makyajı sosyal medyada da çok konuşuldu.


Konsept dantel şıklığı!

Kuaförüm Sensin'in dün ekranlara gelen son bölümünde yarışmacıları fularlı bantlı saçlar, uzun ve yoğun kirpik ve puantiyeli elbiseler üzerinde hünerlerini gösterdi. Program bittikten sonra ise Çiğdem Batur yeni günün konseptini açıkladı. Buna göre ekipler bugün kesimin yanısıra dantel desenli makyajlar yapıp elbiselerini de buna göre seçecek.




Kuaförüm Sensin Pınar Özkurteller kimdir?

Kuaförüm Sensin Pınar Özkurteller fotoğrafları
 

Kuaförüm Sensin 1 Ekim 2020 Perşembe Puan Durumu

Haftanın üçüncü günü olması sebebiyle yarışmacılar birinci olabilmek için daha fazla çaba gösteriyor. Final günü için psikolojik avantaj da sağlamak isteyen dört ekip bugünden itibaren kıyasıya bir yarışın içinde bulunacak. Puan durumu da merak ediliyor. Gün sonunda bunların hepsini yayınlayacağız.

Kuaförüm Sensin Nilgün Gümüş fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Nilgün Gümüş kimdir?






Tayfun Ateşoğlu - Serap Varol: 16 + 14 + 15 +
Aslı Yazar - Taner Güneri: 10 + 20 + 14 +
Meltem Topçu - Eylem Kaya: 10 + 20 + 12 +
Dilara Çatıkkaş - Mustafa Çatıkkaş: 11 + 10 + 10

Kuaförüm Sensin Dilara Çatıkkaş

Kuaförüm Sensin Dilara Çatıkkaş fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.