Kuaförüm Sensin 1 Eylül Salı puanları! Kim birinci oldu?

Kuaförüm Sensin 1 Eylül Salı puanları! Kim birinci oldu?
SHOW TV'nin sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Dün başlayan yeni haftanın ardından gözler bugüne çevrildi. Alınacak puanların büyük bir savaşa sahne olacağı programda belirlenen konseptte saç ve makyajlar yapılacak. Modeller de kombinleri ve aksesuarlarıyla katkıda bulunacak. Peki, Kuaförüm Sensin 1 Eylül Salı kim birinci oldu? Detaylar haberimizde.

Sonbaharı karşıladığımız ilk günde Kuaförüm Sensin'in yeni bölümü nefes kesecek. Dün başlayan ve iki takımın katılımı ile daha da renklenen yarışmada gözler bugüne çevrildi. İki ekibin tam puan almasıyla birlikte daha da yukarıya çekilen rekabet seviyesinde sıradaki birinci merakla bekleniyor ve öğrenilmek isteniyor. Eğlencenin eksik olmayacağı, zaman zaman tartışmaların da yaşanacağı ancak çekişmenin eksilmeyeceği program için binlerce kişi ekran başına kilitlenecek. Peki, Kuaförüm Sensin 1 Eylül Salı kim birinci oldu? Detaylar haberimizde.
 


Kuaförüm Sensin'de bugün kim yarışacak?

Kuaförüm Sensin’in 316. Bölümünde; kuaför Yasin Ertuğrul, makyöz Yağmur Araz, model Özge Aran’dan oluşan birinci takım, kuaför Taner Güneri, makyöz Aslı Yazar, model Duygu Ekinci'den oluşan ikinci takım, kuaför Sevda Tekir, makyöz Hatice Karpuz, model Gizem Doğan'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Tayfun Ateşoğlu, makyöz Serap Varol, model Çiğdem Çelik’ten oluşan dördüncü takım yarışıyor.  


İki ekip katıldı

Kuaförüm Sensin'in cuma günü veda eden iki takımın yerine gelen isimler belli oldu. Taner Güneri, Aslı Yazar ve Duygu Ekinci'den oluşan üçlü ile Gizem Doğan, Sevda Tekir ve Hatice Karpuz'un oluşturduğu takım programa dahil edildi. Daha önce de büyük başarılar elde eden Taner ve Aslı, modelleri Duygu ile birlikte 20 puan aldı ve birinciliği Yasin, Yağmur ve Özge ile paylaştı. Bunun sırrını da şalgam olarak açıkladılar. Sevda, Hatice ve Gizem ise 16 puanla yarışmaya merhaba dedi.


 

Kuaförüm Sensin 1  Eylül Salı puan durumu

Haftanın ikinci günündeki sonuçlar da merak konusu oldu ve öğrenilmek isteniyor. Birbirinden iddialı ve yetenekli takımların katıldığı programda ilk günden iki birinci çıkması ve bunları da tam puanla eld eetmesi rekabet ortamını daha da alevlendirdi. Bu sebeple de bugünün ayrı bir önemi var. Yarışmacıların aldıkları puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

  • Serap Varol - Tayfun Ateşoğlu - Çiğdem Çelik: 15 + 
  • Taner Güneri - Aslı Yazar - Duygu Ekinci: 20 + 
  • Yasin Ertuğrul - Yağmur Araz - Özge Aran: 20 +
  • Hatice Karpuz - Sevda Tekir - Gizem Doğan: 16 +

kuaförüm sensin hatice karpuz

kuaförüm sensin hatice karpuz

Kuaförüm Sensin Sevda Tekir

kuaförüm sensin sevda tekir

kuaförüm sensin gizem doğan kimdir

kuaförüm sensin gizem doğan fotoğrafları

kuaförüm sensin duygu ekinci fotoğrafları

kuaförüm sensin duygu ekinci kimdir
 

kuaförüm sensin aslı yazar


kuaförüm sensin aslı yazar kimdir?

kuaförüm sensin aslı yazar hasan ağın

kuaförüm sensin taner güneri fotoğrafları

kuaförüm sensin taner güneri kimdir



kuaförüm sensin aslı yazar

KUAFÖRÜM SENSİN ÖZGE ARAN KİMDİR

KUAFÖRÜM SENSİN ÖZGE ARAN FOTOĞRAFLARI

KUAFÖRÜM SENSİN YAĞMURA ARAZ KİMDİR

KUAFÖRÜM SENSİN YAĞMUR ARAZ FOTOĞRAFLARI





Kuaförüm Sensin Serap Varol fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Serap Varol kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.