Kuaförüm Sensin 10 Haziran Çarşamba Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Kuaförüm Sensin 10 Haziran Çarşamba Puan Durumu | Kim birinci oldu?
Türkiye'nin en iddialı saç ve makyaj uzmanlarını bir araya getiren ve kıyasıya rekabete sahne olan Kuaförüm Sensin'de hafta ortasına gelindi. Takımlar kendilerine verilen sürede ellerinden gelenin en iyisini yapmak üzere gayret gösterecek. Peki Kuaförüm Sensin 10 Haziran Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

SHOW TV ekranlarında öğle saatleirni eğlenceli hale getiren ve bir o kadar da mesleki bilgiler veren Kuaförüm Sensin'de hafta ortası heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı dört takımın mücadele verdiği programda kuaförler ve makyaj uzmanları modelleriyle birlikte en yüksek puanı almaya çalışıyor. Bugün çarşamba ve hafta sounna doğru ilerlediğimiz günde alınacak her fazla puan finalde 10 bin lira ya da elenme konusunda belirleyici rol oynuyor. Yarışmacılar da bunun farkında ve ellerinden geleni yapmaya çalışıyor. Peki Kuaförüm Sensin 10 Haziran Çarşamba Puan Durumu haberimizde yer alıyor.


Modeller Melisa'ya karşı birleşti!

Kuaförüm Sensin'in dünkü bölümü gergin anlara da sahne oldu. Melisa ile Selen arasında başlayan tartışmaya Su Sümeyye Atlı Engin de dahil oldu. Hatta Öncü Aslan da. Ayrıca Selver de bu gerilimli anlara katıldı. Topyekün üzerine gelinen yeni model, rakibelerine cevap vermeyi ve güçlü durmayı bildi.

kuaförüm sensin melisa seyfi


Öncü ve Bilal'in düellosu

Dünki bölümde eğlenceli anlardan biri de Öncü ve Bilal'in yarışıydı. Kendilerine verilen sürede Buse ile Selver'e topuz yapmaya çalışan ikili keyifli saniyelere imza attı. Yarşma sonunda Adnan Serter birinciyi açıkladı. Bilal saçı tamamlayamadığı için Öncü ve Buse yarışı kazandı. Buse katıldığı her yarışmadan birinci olarak ayrıldığını açıklayıp bunu kutladı.

kuaförüm sensin songül yıldız
 

Kuaförüm Sensin 10 Haziran Çarşamba kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 262. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Bilal Ağın / Buse Şimşek Puan
Pazartesi 11
Salı 13
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Tunahan- Mustafa - Su Sümeyye Puan
Pazartesi 10
Salı 10
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Saadet-Songül-Melisa Puan
Pazartesi 8
Salı 14
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Melisa

Öncü - Özlem - Selen Puan
Pazartesi 10
Salı 7
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Yağmur Yıldız

kuaförüm sensin songül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.