Kuaförüm Sensin 16 Haziran Salı Puan Durumu | Kim Birinci Oldu?

Kuaförüm Sensin 16 Haziran Salı Puan Durumu | Kim Birinci Oldu?
Türkiye'nin en çok izlenen stil yarışmalarından biri olan ve her gün izleyiicileri ekran başına kilitleyen Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir gün başlıyor. Dün yeni jüri üyeleri ve yarışmacılarıyla rengarenk bir hafta başlangıcı yapan yarışmada gözler bugüne çevrildi. Peki Kuaförüm Sensin 16 Haziran Salı kim birinci oldu? İşte detaylar...

Televizyon ekranlarının en çok sevilen, en eğlenceli ve modern yarışmalarının başında gelen Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir dönemin adımı atıldı. Işıl Reçber, Seçkin Süngüç ve Bülent Ersoy'un jüri üyeliğine başladığı programda ilk puanlar verildi. Diva'nın sesiyle ve esprileriyle renk kattığı programda zaman zaman gerginlikler de yaşandı. Dünün ardından bugün gözler yeniden puanlar merak edilerek araştırılıyor. Peki Kuaförüm Sensin 16 Haziran Salı kim birinci oldu? İşte detaylar...

 

Duygu, İlker ve Aydanur katıldı

Dün başlayan haftanın ilk gününde yarışmaya yeni yarışmacılar geldi. Öncü, Özlem ve Selen'in yarışmadan elenmesinin ardından Duygu Eren, İlker Şimşek ve Aydanur Yıldız birincilik mücadelesi vermek adına programa katıldı. Üç ismin ilk gündeki performansı merekla bekleniyordu. Ancak işler bekledikleri gibi gitmedi. Aydanur Selver ile tartıştı, Jürinin yorumlarıyla da göz yaşlarına hakim olamadı. Yeni takım günü 7 puanla sonuncu tamamladı.

duygu eren kuaförüm sensin
 

Konsept kına gecesi

Bugün yayınlanacak olan Kuaförüm Sensin'de yarışmacılar kına eğlencesi için yarışacak. Kına saçı ve makyajı yapılacak. Eğlenceli bir bölüm izleyicileri bekliyor. Bilal Ağın, makyöz Buse Şimşek, model Selver Güneş’ten oluşan birinci takım, kuaför Songül Yıldız, makyöz Yağmur Yıldız, model Mahsa (Melisa) Seyfizadeh’ten oluşan ikinci takım, kuaför İlker Şimşek, makyöz Duygu Eren, model Aydanur Yıldız’dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Mustafa Batur, makyör Tuna Dede, model Su Sümeyye Engin’den oluşan dördüncü takım kına gecesi saçı ve makyajı yapmak için yarışıyor.


kuaförüm sensin duygu eren


 

Kuaförüm Sensin 16 Haziran Salı kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 266. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Bilal-Buse-Selver Puan
Pazartesi 10
Salı 7
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Tunahan-Mustafa-Su Sümeyye Puan
Pazartesi 14
Salı 8
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Saadet-Songül-Melisa Puan
Pazartesi 14
Salı 8
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Melisa

İlker-Duygu-Aydanur Puan
Pazartesi 7
Salı 10
Çarşamba
Perşembe
Cuma


kuaförüm sensin melisa seyfi

kuaförüm sensin songül yıldız

Kuaförüm Sensin Yağmur Yıldız

kuaförüm sensin songül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.