Kuaförüm Sensin 16 Temmuz Perşembe [288. bölüm] Kim birinci oldu? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 16 Temmuz Perşembe [288. bölüm] Kim birinci oldu? Puan Durumu
Türkiye'nin en iddialı saç ve makyaj uzmanlarının yarışına sahne olan, modelleri ile de çok konuşulan yarışması Kuaförüm Sensin'in yeni bölümüne hoş geldiniz. Birbirinden çetin rakiplerin yer aldığı programda yine kıyasıya mücadele izleyicileri bekliyor. Gözler yine gün sonunda olacak. Yani puan tablosunda. Peki Kuaförüm Sensin 16 Temmuz Perşembe kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

SHOW TV ekranlarında yayınlandığı her bölümle izleyicileri ekran başına kilitleyen ve öğle saatlerini renklendiren Kuaförüm Sensin'de hafta finaline sadece bir bölüm kaldı! Yarışmacışar kendilerinden istenen konseptlerde yapacakları çalışmaları minimum hata ve  maksimum görsel ile sonuçlandırmaya çalışıyor. Bu sebeple zaman zaman gergin anlar yaşanıyor ancak eğlence hiç eksik olmuyor. Seyirciler de önce günün sonra haftanın birincisinin kim olduğunu merak ederek öğrenmek istiyor. Peki Kuaförüm Sensin 16 Temmuz Perşembe kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

 

Çiğdem fırtınası!

Pazartesi gününden itibaren yarışmada yer almaya başlayan ve daha önceki televizyon tecrübeleri ile de tanıdığımız Çiğdem Çelik dün esti gürledi. Aytekin ile bir gün önce stüdyo çıkışında yaşadıkları kavganın yayına taşınmasına ve yanlış anlatılmasına sinirlenen Çiğdem kıyamet kopardı. Aytekin ile tartışmaya giren güzel yarışmacı, Dilek ile de münakaşa etti. Ayrıca kendisine Gözde Kansu'dan da tatlı sert bir uyarı geldi. Kansu; 'Tüm gün seni mi dinleyeceğiz gülüm' dedi.

Kuaförüm Sensin Çiğdem Çelik kimdir

 

İki birinci var

Pazartesi günü iki birinci takım, iki de sonuncu takım vardı. Dün de saray düğünü konseptinde yarışan takımlardan ikisi birinciliği elde etti. Tayfun, Serap ve Hazal ile Aytekin, Dilek ve Banu birinci oldu. Engin, Koray ve Özlem 14 puanla ikinci, Gül, Berna ve Çiğdem de 13 puanla dördüncü oldu.

kuaförüm sensin gül mammadova fotoğrafları
 

Tayfun saçlarını jöleledi!

İki gündür Berna ile arasında yakınlaşma olan Tayfun'un değişimi sürüyor. Daha önce pek konuşmayan ve renkli kıyafetler giymemeye özen gösteren başarılı yarışmacı bu iki davranışının da dışına çıktı. Sesini daha fazla duyduğumuz kuaför dün beyaz tişörtke yayına gelirken bugün ise bordo tonu bir renk tercih etti. Ayrıca saçlarını da jöleledi. Bu değişim Engin'in gözünden kaçmadı. O anlar herkesi güldürdü. Diva da '10 yaş gençleştin. Ruhun ölüydü. Habire tarar önüne bakardın' dedi. Engin ve Aytekin'in Berna&Tayfun taklidi de çok konuşulacak. Ayrıca Engin Yılmaz, ikilinin fotoğraflarını çektiğini söyleyip herkesi heyecanlandırdı. Kuaförüm Sensin'in yeni bölümü bomba gibi geliyor.


kuaförüm sensin gül mammadova kimdir

Kuaförüm Sensin 16 Temmuz 2020 Perşembe kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 288. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Kuaförüm Sensin Berna Kanberoğlu fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Berna Kanberoğlu kimdir

Engin-Koray-Özlem Puan
Pazartesi 11
Salı 17
Çarşamba 14
Perşembe 19
Cuma


Kuaförüm Sensin Hazal Fatma Fırat fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Hazal Fatma Fırat kimdir?
 

Kuaförüm Sensin Serap Varol kimdir
 

Kuaförüm Sensin Serap Varol fotoğrafları

Dilek-Aytekin-Banu Puan
Pazartesi 14
Salı 9
Çarşamba 17
Perşembe 14
Cuma

Kuaförüm Sensin Dilek Öz


Kuaförüm Sensin Dilek Öz

Kuaförüm Sensin Banu Teker fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Banu Teker kimdir?

Gül-Berna-Çiğdem Puan
Pazartesi 14
Salı 18
Çarşamba 13
Perşembe 10
Cuma

Kuaförüm Sensin Almila Kuruoğlu kimdir?


Kuaförüm Sensin Almila Kuruoğlu fotoğrafları
 

Serap-Tayfun-Hazal Puan
Pazartesi 11
Salı 12
Çarşamba 17
Perşembe 15
Cuma


kuaförüm sensin ece acar bingöl

kuaförüm sensin ece acar bingöl

Kuaförüm Sensin Aytekin Hamiş fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Aytekin Hamiş kimdir







kuaförüm sensin koray şarklı kimdir

Kuaförüm Sensin Engin Yılmaz fotoğrafları


Kuaförüm Sensin Engin Yılmaz kimdir

kuaförüm sensin ali ekim fotoğrafları

kuaförüm sensin ali ekim kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.