Kuaförüm Sensin 17 Eylül Perşembe kim birinci oldu? | Kesim günü geldi!

Kuaförüm Sensin 17 Eylül Perşembe kim birinci oldu? | Kesim günü geldi!
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'de dördüncü gün başlıyor. Final öncesindeki son günde takımlar bir kez daha hünerlerini gösterecek ve en yüksek puanı almaya çalışacak. Peki, Kuaförüm Sensin'de 17 Eylül Perşembe kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Heyecanın her geçen gün arttığı ve finale doğru giden maratonda rekabetin kızıştığı Kuaförüm Sensin'in yeni bölümü SHOW TV ekranlarındaki yerini aldı. Birbirinden iddialı dört takım ve 12 yarışmacının kıyasıya mücadelesinde gözler final öncesindeki son güne çevrildi. Bugün alınacak puanların ardından sadece bir gün kalacak ve teafi şansı da giderek azalacak. Takımların birbirleri ile olan uyumu kadar kendi içlerindeki ahengi de çok önemli. Zaman zaman tartışmalarının da yaşandığı yarışmada her ekip 20 puan üzerinden en yüksek değerlendirmeyi elde etmek istiyor. Peki, Kuaförüm Sensin 17 Eylül Perşembe kim birinci oldu? Detaylar haberimizde.

 

Konsept modele yakışan saç kesimi ve neon makyaj

Kuaförüm Sensin’de bugün; kuaför Yasin Ertuğrul, makyöz Yağmur Araz, model Merve Bodur’dan oluşan birinci takım, kuaför Taner Güneri, makyöz Aslı Yazar, model Zümrüt Topal’dan oluşan ikinci takım, kuaför Eylem Kaya, makyöz Meltem Topçu, model Şerife Yıldırım’dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Tayfun Ateşoğlu, makyöz Serap Varol, model Fadime Öznur Güneş’ten oluşan dördüncü takım modelin yüzüne yakışan saç kesimi ve neon makyaj yapmak için yarışıyor.

Fadime Öznur Güneş fotoğrafları

Fadime Öznur Güneş kimdir


 

Kuaförüm Sensin 17 Eylül Perşembe puan durumu

Pazartesi başlayan haftada bugün de yarışmacılar birincilik için kollarını sıvayacak. Kuaförler saçlardan, makyözler makyajlardan ve modeller de kombinlerden sorumlu olarak sahneye yani jüri karşısına çıkacak. 10 bin lira için mücadele verecek olan ekiplerin alacakları puanlar haberimizde sonuçlar açıklandıktan sonra yayınlanacaktır.

  • Serap Varol - Tayfun Ateşoğlu - Öznur Güneş: 19 + 11 + 12 = 42
  • Taner Güneri - Aslı Yazar - Zümrüt Toparlı: 20 + 20 + 17 = 57
  • Yasin Ertuğrul - Yağmur Araz - Merve Bodur: 15 + 17 +12 = 44
  • Eylem Kaya - Meltem Topçu - Şerife Yıldırım: 17 + 12 + 12 = 41

kuaförüm sensin zümrüt toparlı fotoğrafları

kuaförüm sensin zümrüt toparlı

kuaförüm sensin eylem kaya kimdir

kuaförüm sensin eylem kaya fotoğrafları

kuaförüm sensin merve bodur kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.