Kuaförüm Sensin 18 Eylül Cuma kim birinci oldu? Kim elendi?

Kuaförüm Sensin 18 Eylül Cuma kim birinci oldu? Kim elendi?
SHOW TV'nin sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'in bir haftası daha sona eriyor. Birbirinden iddialı takımların kıyasıya mücadelesinde artık son sözler söylenecek. Ardından da final etabı için geri sayım başlayacak. Peki, Kuaförüm Sensin 18 Eylül Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Detaylar haberimizde.

Fatih Ürek'in katılımı ile bu hafta bambaşka bir renge bürünen Kuaföüm Sensin'de hafta tamamlanıyor. Ünlü şarkıcının şarkılarıyla da coşturacağı final bölümünde bir takım 10 bin lirayı kazanırken diğeri ise elenmenin üzüntüsünü yaşayacak. Öğle saatlerindeki enerjisi ile herkesi ekran başına kilitleyen programda sonuçlar da merak konusu. Kuaförüm Sensin puan durumu araştırılıyor ve öğrenilmek isteniyor. Elenen takım hayallerine veda edecek. Birinci ise daha fazla para kazanabilmek adına çalışacak. Peki, Kuaförüm Sensin 18 Eylül Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Detaylar haberimizde.

 

Kuaförüm Sensin 18 Eylül Cuma puan durumu

Pazartesi başlayan haftada bugün de yarışmacılar birincilik için kollarını sıvayacak. Kuaförler saçlardan, makyözler makyajlardan ve modeller de kombinlerden sorumlu olarak sahneye yani jüri karşısına çıkacak. 10 bin lira için mücadele verecek olan ekiplerin alacakları puanlar haberimizde sonuçlar açıklandıktan sonra yayınlanacaktır.

  • Serap Varol - Tayfun Ateşoğlu - Öznur Güneş: 19 + 11 + 12 +19 = 61
  • Taner Güneri - Aslı Yazar - Zümrüt Toparlı: 20 + 20 + 17 + 20 = 77
  • Yasin Ertuğrul - Yağmur Araz - Merve Bodur: 15 + 17 + 12 + 12 = 56
  • Eylem Kaya - Meltem Topçu - Şerife Yıldırım: 17 + 12 + 12 +14 = 55


kuaförüm sensin zümrüt toparlı fotoğrafları

Kuaförüm Sensin'de kim birinci oldu?

Yarışmanın pazartesiden itibaren toplanan puanları itibarıyla Taner ve Aslı modelleri Zümrüt ile rakiplerine fark attı. En yakın rakipleri Serap ve Tayfun'un dahi 16 puan önündeler. 20 puan üzerinden gerçekleştirilen değerlendirmeler göz önüne alındığında birincilik için 5 puan almaları yeterli oluyor. Ancak üç günü tam puanla tamamlayan ekibin bugünkü hedefi bunu da başarmak. Eğer herhangi bir diskalifiye ya da çekilme kararı olmazsa 10 bin liranın bu haftaki sahibi Tayfun ve Aslı olacak gibi gözüküyor.

 

Fadime Öznur Güneş fotoğrafları

Fadime Öznur Güneş kimdir


 

Kuaförüm Sensin 17 Eylül Perşembe puan durumu

Pazartesi başlayan haftada bugün de yarışmacılar birincilik için kollarını sıvayacak. Kuaförler saçlardan, makyözler makyajlardan ve modeller de kombinlerden sorumlu olarak sahneye yani jüri karşısına çıkacak. 10 bin lira için mücadele verecek olan ekiplerin alacakları puanlar haberimizde sonuçlar açıklandıktan sonra yayınlanacaktır.

  • Serap Varol - Tayfun Ateşoğlu - Öznur Güneş: 19 + 11 + 12 = 42
  • Taner Güneri - Aslı Yazar - Zümrüt Toparlı: 20 + 20 + 17 = 57
  • Yasin Ertuğrul - Yağmur Araz - Merve Bodur: 15 + 17 +12 = 44
  • Eylem Kaya - Meltem Topçu - Şerife Yıldırım: 17 + 12 + 12 = 41



kuaförüm sensin zümrüt toparlı

kuaförüm sensin eylem kaya kimdir

kuaförüm sensin eylem kaya fotoğrafları

kuaförüm sensin merve bodur kimdir
 


Kuaförüm Sensin'de kim elendi?

Bu hafta yarışmada elenmeye aday üç takım var. Geçen haftanın birincileri Yasin ve Yağmur da buna dahil! 55 puanı bulunan Eylem ve Meltem'in sadece 1 puan önündeler. Diğer yandan daha önce birçok birincilik alan Tayfun ve Serap da rakiplerinin 5-6 puan önünde son güne girdi. Bu üçlü arasında her şey yaşanabilir. Sonuçlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

 

Konsept: Floral makyaj

Yarışmada tekrar uygulanmaya başlayan boya konsepti bugün gerçekleşecek. Finale yakışır bir mücadele için kollarını sıvayacak olan kuaförler ve makyajlar floral makyaj ve elbise ile modellerini de hazırlayacak. Gün sonunda da birinci ve elenen belli olacak. Kuaförüm Sensin yeni bölümü ile bugün SHOW TV'de.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.