Kuaförüm Sensin 19 Haziran Cuma 269. bölüm kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 19 Haziran Cuma 269. bölüm kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu
Türkiye'nin en çok izlenen saç ve makyaj yarışması Kuaförüm Sensin'de bir haftanın daha sonuna gelindi. Birbirinden iddialı dört takımın yarışacağı programda yarışmacılar son kozlarını oynayacak ve jüriden puanlarını alacak. Peki Kuaförüm Sensin 19 Haziran Cuma 269. bölüm kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

SHOW TV ekranlarının öğle saatlerine damga vuran ve izleyenleri de televizyon başına kilitleyen Kuaförüm Sensin'de 269. bölüm büyük bir heyecana sahne olacak. Hafta boyunca hünerlerini sergileyen takımların bugün son günü. Bir takım haftayı birinci bitirip 10 bin liranın sahibi olurken diğeri de elenmenin üzüntüsünü yaşayacak. Artık her puan altın değerinde. Yapılacak bir hatanın telafisi olmayacak. Bu sebeple de kıran kırana bir mücadele seyircileri bekliyor. Peki Kuaförüm Sensin 19 Haziran Cuma 269. bölüm kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.
 


Kuaförüm Sensin'de kim elenecek?

Yeni jürisi ile haftaya merhaba diyen Kuaförüm Sensin'in finalinde kimin gideceği konusunda izleyiciler tahminlerde bulunuyor. Hafta boyunca alınan puanlarla son güne gelindi ve artık hemen hemen tablo ortaya çıktı. Puanlar birbirlerine çok yakın ve her hamle haftanın kaderini belirleyecek. Buna göre pazartesiden itibaren gösterdikleri performansla birlikte Mustafa, Tunahan ve Su 46 puanla lider. Ayrıca attıkları farkla da 10 bin lirayı garantilemiş gibi gözüküyorlar. İkinci sırada Songül, Yağmur ve Melisa var. Yağmur her ne kadar dün ağlayıp stüdyoyu terk etse de takımı ile birlikte iyi işler çıkarmayı sürdürüyor. 38 puanı olan bu üçlüyü 35 puanla Bilal, Buse ve Selver takip ediyor. Son sırada ise yarışmaya bu hafta katılan İlker, Duygu ve Aydanur var. Onların da puanı 32. Arada çok fark yok ancak İlker, Duygu ve Aydanu'un ekstra bir performans gösterip göstermeyeceği merak konusu. Elenmeye en yakın takım onlar.

duygu eren kuaförüm sensin


 

Kuaförüm Sensin'de kim elenecek?

Kuaförüm Sensin'de başlayan kariyerinde sözleri ve dobralığı ile ön plana çıkan Bülent Ersoy, puanları ile de çok konuşuldu. Dün de Yağmur Yıldız aldığı düşük puanlar sonrasında ağladı ve stüdyoyu terk etti. Önceli günlerde de Bilal Ağın, jüri üyeleri Işıl Reçbet ve Seçkin Seçgün'ün adaletine inanmadığını ifade etmişti. Songül de kardeşine sahip çıkarak adaletsizlik yapıldığını dile getirdi. Diva ise 'Evet ben haksızlık yaptım' çıkışı ile dikkat çekti.
 

kuaförüm sensin duygu eren


 

Kuaförüm Sensin 19 Haziran Cuma kim birinci oldu? Kim elendi?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 269. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın cyna gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Songül, Melisa ve Yağmur birinci oldu.

İlker, Aydanur ve Duygu elendi.

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Bilal-Buse-Selver Puan
Pazartesi 10
Salı 7
Çarşamba 11
Perşembe 7
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Tunahan-Mustafa-Su Sümeyye Puan
Pazartesi 14
Salı 8
Çarşamba 12
Perşembe 12
Cuma

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Saadet-Songül-Melisa Puan
Pazartesi 14
Salı 8
Çarşamba 10
Perşembe 6
Cuma

Kuaförüm Sensin Melisa

İlker-Duygu-Aydanur Puan
Pazartesi 7
Salı 10
Çarşamba 7
Perşembe 8
Cuma


kuaförüm sensin melisa seyfi

kuaförüm sensin songül yıldız

Kuaförüm Sensin Yağmur Yıldız

kuaförüm sensin songül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum