Kuaförüm Sensin 2 Ekim Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan durumu...

Kuaförüm Sensin 2 Ekim Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan durumu...
Türkiye'nin en iddialı kuaförlerinin ve makyaj uzmanlarının kıyasıya yarıştığı Kuaförüm Sensin'de bir hafta daha sona eriyor. Dört gün boyunca elde ettikleri puanların yanısıra bugün son kez yarışacak olan yarışmacılar haftayı birinci tamamlamak ve 10 bin lirayı kazanmak amacında. Bugün bir takım elenecek, bir diğeri de adını ilk sıraya yazdıracak. Peki, Kuaförüm Sensin 2 Ekim Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Kuaförüm Sensin'de kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin'de bu hafta kim elendi? soruları bugünün en çok araştırılan ve cevabı öğrenilmek istenen konuların başında geliyor. Birbirinden iddialı 4 takım ve 12 yarışmacının mücadelesi yine nefes kesecek. Pazartesiden itibaren hünerlerini sergilemeye devam eden ekipler arasında biri bugün 10 bin liralık ödülü kazanırken diğeri ise elenme üzüntüsü yaşayacak. Peki, Kuaförüm Sensin 2 Ekim Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan durumu haberimizde yer alıyor.



Kuaförüm Sensin final mi yapıyor? Bitiyor mu?

SHOW TV'nin takipçileri tarafından ilgiyle izlenen yarışması ile ilgili son günlerde birçok iddia ortaya atıldı. Daha önce değişen jüri üyeleri ve konseptleri ile birçok radikal kararın alındığı program için bu kez veda edeceği yönünde söylentiler ortaya atıldı. Özellikle Bülent Ersoy'un gidişi sonrasında istenen izlenme oranlarının yakalanmaması sebebiyle bugün final yapılacağı iddia ediliyor. Ayrıca yerine gelecek program da merak konusu oldu. Yarışmanın sevenleri ise bu haberlerin ardından çok üzülecek.



 

Tayfun ve Serap yine birinci

Kuaförüm Sensin'in dün yayınlanan son bölümünde yarışmacılardan dantel şıklığı için yarışıldı. Takımlar kendilerine verilen sürede ellerinden gelen gayreti ortaya koyarken 20 puanın hepsini alabilmek adına mücadele verdi. Kesim sırasında özellikle Pınar ve Taner arasında yaşanan gerilim güne damga vurdu. Burçin de arkadaşını destekledi. Gün sonunda ise Tayfun ve Serap modelleri Nilgün ile 19 puan almayı başardı. Meltem ve Eylen 18 puanla ikinci olarak günü tamamladı. Taner ve Aslı 15 puanla üçüncü oldu. Mustafa ve Dilara bir kez daha son sırada yer alarak 13 puan aldı.




Kuaförüm Sensin Pınar Özkurteller kimdir?

Kuaförüm Sensin Pınar Özkurteller fotoğrafları
 

Kuaförüm Sensin 2 Ekim 2020 Cuma Puan Durumu! Kim birinci oldu? Kim elendi?

Haftanın üçüncü günü olması sebebiyle yarışmacılar birinci olabilmek için daha fazla çaba gösteriyor. Final günü için psikolojik avantaj da sağlamak isteyen dört ekip bugünden itibaren kıyasıya bir yarışın içinde bulunacak. Puan durumu da merak ediliyor. Gün sonunda bunların hepsini yayınlayacağız.

Kuaförüm Sensin Nilgün Gümüş fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Nilgün Gümüş kimdir?






Tayfun Ateşoğlu - Serap Varol: 16 + 14 + 15 + 19
Aslı Yazar - Taner Güneri: 10 + 20 + 14 + 15
Meltem Topçu - Eylem Kaya: 10 + 20 + 12 + 18
Dilara Çatıkkaş - Mustafa Çatıkkaş: 11 + 10 + 10 + 13

Kuaförüm Sensin Dilara Çatıkkaş

Kuaförüm Sensin Dilara Çatıkkaş fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.