Kuaförüm Sensin 2 Eylül Çarşamba kim birinci oldu? Takımların puanları

Kuaförüm Sensin 2 Eylül Çarşamba kim birinci oldu? Takımların puanları
SHOW TV'nin sevilen yarışma programı Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir gün heyecanı daha izleyicilerle buluşuyor. Takımların vereceği kıyasıya mücadele bir kez daha ilgi odağı haline gelecek. Birbirinden ünlü jüri üyeleri ile daha da renklenen bölümler solusksuz izlenecek. Peki, Kuaförüm Sensin'de kim birinci oldu? 2 Eylül Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Türkiye'nin en iddialı saç ve makyaj uzmanlarını güzel modellerle bir araya getirip hünerlerini sergilemesi için imkan tanıyan Kuaförüm Sensin'de yeni bir bölüm daha karşınızda. SHOW TV'nin fenomen yarışmasında eğlence kadar gerilim de eksik olmayacak. Verilecek puan savaşında herkes süre dahilinde en iyisini yapmak ve psikolojik olarak da rakiplerini yenmek üzere çaba gösterecek. Sonuçların merakla öğrenilmek istediği günde yine birçok komik anlar seyircilerle buluşacak. Özellikle Tayfun Ateşoğlu'nun Johnny Depp taklidi herkesi gülmekten kırıp geçirecek. Peki, Kuaförüm Sensin'de kim birinci oldu? 2 Eylül Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.

 

Kuaförüm Sensin'de bugün kim yarışacak?

Kuaförüm Sensin’in 317. Bölümünde; kuaför Yasin Ertuğrul, makyöz Yağmur Araz, model Özge Aran’dan oluşan birinci takım, kuaför Taner Güneri, makyöz Aslı Yazar, model Duygu Ekinci'den oluşan ikinci takım, kuaför Sevda Tekir, makyöz Hatice Karpuz, model Gizem Doğan'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Tayfun Ateşoğlu, makyöz Serap Varol, model Çiğdem Çelik’ten oluşan dördüncü takım yarışıyor.

 

Yağmur, Yasin ve Özge yine birinci!

Kuaförüm Sensin'e geldikleri günden bu yana damga vuran Yağmur Araz, Yasin Ertuğrul ve Özge Aran yine aldıkları sonuçlarla gün sonuna isimlerini yazdırmayı başardı. Üç isim uzun süredir lider olarak götürdükleri yarışmada son iki gündür de 20 puan alarak haftaya çok iyi bir başlangıç yaptı. Taner, Aslı ve Duygu ise salı gününü 19 puanla kapattı. Tayfun, Serap ve Çiğdem ise ilk gündeki başarısız tabloyu yıkarak 18 puan aldı. Hatice, Sevda ve Gizem ise 10 puan alarak hayal kırıklığı yaşadı.


 

Kuaförüm Sensin 2 Eylül Çarşamba puan durumu

Haftanın ikinci günündeki sonuçlar da merak konusu oldu ve öğrenilmek isteniyor. Birbirinden iddialı ve yetenekli takımların katıldığı programda puanların yakın olması izleyicileri de hem heyecanlandırıyor hem de programa çekiyor. Bu sebeple de bugünün ayrı bir önemi var. Yarışmacıların aldıkları puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

  • Serap Varol - Tayfun Ateşoğlu - Çiğdem Çelik: 15 + 18
  • Taner Güneri - Aslı Yazar - Duygu Ekinci: 20 +  19
  • Yasin Ertuğrul - Yağmur Araz - Özge Aran: 20 + 20
  • Hatice Karpuz - Sevda Tekir - Gizem Doğan: 16 + 10

kuaförüm sensin hatice karpuz

kuaförüm sensin hatice karpuz

Kuaförüm Sensin Sevda Tekir

kuaförüm sensin sevda tekir

kuaförüm sensin gizem doğan kimdir

kuaförüm sensin gizem doğan fotoğrafları

kuaförüm sensin duygu ekinci fotoğrafları

kuaförüm sensin duygu ekinci kimdir
 

kuaförüm sensin aslı yazar


kuaförüm sensin aslı yazar kimdir?

kuaförüm sensin aslı yazar hasan ağın

kuaförüm sensin taner güneri fotoğrafları

kuaförüm sensin taner güneri kimdir



kuaförüm sensin aslı yazar

KUAFÖRÜM SENSİN ÖZGE ARAN KİMDİR

KUAFÖRÜM SENSİN ÖZGE ARAN FOTOĞRAFLARI

KUAFÖRÜM SENSİN YAĞMURA ARAZ KİMDİR

KUAFÖRÜM SENSİN YAĞMUR ARAZ FOTOĞRAFLARI





Kuaförüm Sensin Serap Varol fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Serap Varol kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.