Kuaförüm Sensin 2 Temmuz Perşembe Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Kuaförüm Sensin 2 Temmuz Perşembe Puan Durumu | Kim birinci oldu?
SHOW TV'nin sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir gün başlıyor. Bribirinden iddialı dört takımın kıyasıya mücadelesinde hafta sonuna yaklaşıldı. Final öncesindeki son gün performansları merakla bekleniyor. Ayrıca sıralama da öğrenilmek isteniyor. Peki Kuaförüm Sensin 2 Temmuz Perşembe kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin kendisine en çok güvenen kuaförlerini ve makyaj uzmanlarını bir araya getiren ve kıyasıya bir rekabete sahne olan yarışıyla gündeme oturan Kuaförüm Sensi'nin yeni gününde de eğlenc eksik olmuyor. İzleyicilerin de ekran başına kilitlendiği yarışmada jüri üyeleri IşıL Reçber, Seçkin Süngüç ve Bülent Ersoy'un yorumları da yayına renk katacak. Gözde Kansu'nun sunduğu programda gün sonundaki tablo da merak edilerek öğrenilmek isteniyor. Peki Kuaförüm Sensin 2 Temmuz Perşembe kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.



Bilal'in havası söndü!

Dün yayınlanan 277. bölümde Bilal'in acı ile imtihanı herkesi güldürdü. Songül'ün getirdiği Urfa biberini ağzına alan Bilal bir anda yanmaya başladı. Bir anda ter içinde kalan ve stüdyodan çıkmak isteyen Batmanlı kuaför kendisini bir anda kafeteryada buldu. Bilal; 'Urfalılara selam ama bu biberi üretmeyin arkadaşım' dedi. Bu anlar stüdyodakileri güldürdü. Selver'in de ucundan tattığı biber onu da yaktı. Işıl Reçber kokusunu bırakıp yemekten vazgeçti. Bülent Ersoy ise hiçbir şey olmamış gibi yayına devam etti.
 

Kuaförüm Sensin model Aleyna Deniz kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı

kuaförüm sensin aleyna deniz
 

Kuaförüm Sensin Gizem Aygünnur

Kuaförüm Sensin Gizem Aygünnur
 

KUAFÖRÜM SENSİN DAMLA GÜMÜŞ

KUAFÖRÜM SENSİN DAMLA

zeynep oktay kimdir kuaförüm sensin

kuaförüm sensin zeynep oktay

kuaförüm sensin melisa seyfi


Kuaförüm Sensin 278. bölümde neler olacak?

Kuaförüm Sensin'in 278. Bölümünde; kuaför Bilal Ağın, makyöz Buse Şimşek, model Aleyna Deniz’den oluşan birinci takım, kuaför Songül Yıldız, makyöz Yağmur Yıldız, model Mahsa (Melisa) Seyfizadeh’ten oluşan ikinci takım, kuaför Turhan Taş, makyöz Gizem Aygünnur, model Damla Gümüş'ten oluşan üçüncü takım ve kuaför Mustafa Batur, makyör Tuna Dede, model Su Sümeyye Engin’den oluşan dördüncü takım yarışıyor.

Kuaförüm Sensin Yağmur Yıldız

Kuaförüm Sensin 2 Temmuz 2020 Perşembe kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 278. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Bilal-Buse-Selver Puan
Pazartesi 13
Salı 12
Çarşamba 12
Perşembe 12
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Tunahan-Mustafa-Su Sümeyye Puan
Pazartesi 15
Salı 13
Çarşamba 13
Perşembe 13
Cuma

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Yağmur-Songül-Melisa Puan
Pazartesi 11
Salı 13
Çarşamba 9
Perşembe 12
Cuma

Kuaförüm Sensin Melisa

Gizem-Turhan-Damla Puan
Pazartesi 5
Salı 9
Çarşamba 12
Perşembe 10
Cuma



kuaförüm sensin songül yıldız

kuaförüm sensin songül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.