Kuaförüm Sensin 21 Eylül - 25 Eylül yarışmacıları ve modelleri kimdir?

Kuaförüm Sensin 21 Eylül - 25 Eylül yarışmacıları ve modelleri kimdir?
SHOW TV'nin hem eğlendiren hem de bilgilendiren yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı takımlara bir yenisi daha eklenirken dört model de ekiplere eşlik edecek. Peki, Kuaförüm Sensin 21-25 Eylül yarışmacıları ve modelleri kimdir? İşte detaylar...

Çiğdem Batur'un sunumuyla ekranlara gelen,  Seçkin Süngüç, Adnan Serter, Işıl Reçber ve Fatih Ürek'in jüri üyeliğini üstlendiği Kuaförüm Sensin'de puan rekabeti ve eğlence devam ediyor. Yeni haftanın başlayacağı pazartesi gününde yarışacak isimler de merak konusu oldu. Bilindiği üzere cuma günü Yasin ve Yağmur çekilme kararı alımşlardı. Bu sebeple de elenecek sonucu almalarına rağmen Meltem ve Eylem yarışmada kaldı. Onlar için kendilerini yeniden ispat etme şansı doğdu. Yeni gelecek ekibin performansı da sabırsılıkla bekleniyor. Son haftalarda yeni gelen takımların cuma günü elenmelerine tanıklık etmiştik. Bakalım kendilerinin formu daha uzun programda kalmaya yetecek mi... Peki, Kuaförüm Sensin 21-25 Eylül yarışmacıları ve modelleri kimdir? İşte detaylar...



Kuaförüm Sensin 21-25 Eylül yarışmacıları

Yarışmada Yasin ve Yağmur'un ardınan koltuklara oturacak isimler belli oldu. Buna göre kuaför olarak Burcu Tokgöz hünerlerini sergileyecek. Aslı Topuz da takımının birinciliği elde etmesi için makyajları yapacak. İki ismi yakından tanımak için haberim devamını okuyabilirsiniz...

salon kuaför burcu tokgöz izmir


Kuaförüm Sensin Burcu Tokgöz kimdir?

Yarışmaya İzmir'den katılıyor. Konak'ta Salon Kulis adındaki işletmenin sahibi. Türkiye Milli Takım Akdeniz Bölgesi şampiyonluğu bulunuyor. Diğer yandan yüz şekline göre anatomik kişisel bakım da yapıyor. Kendisinden hizmet almak isterseniz 05059898769 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilirsiniz. Burcu Tokgöz ile ilgili detaylı haberimizi de ayrıca okuyabileceksiniz.

kuaförüm sensin burcu tokgöz kimdir

kuaförüm sensin burcu tokgöz fotoğrafları

kuaförüm sensin aslı topuz


Kuaförüm Sensin Aslı Topuz kimdir?

Yağmur Araz'ın ardından makyöz koltuğuna oturacak olan Aslı Topuz da Burcu Tokgöz kibi Ege'den yarışmaya katılıyor. Kendisi de ödül sahibi bir isim. Pazartesiden itibaren hünerlerini sergileyecek ve hem takım arkadaşı Burcu hem de Rana Kaynak ile birincilik için uyum içinde çalışması gerekecek. Aslı Topuz'u tanıttığımız geniş ve detaylı haberimizi yine web sitemizden okuyabileceksiniz.

Kuaförüm Sensin Aslı Topuz fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Aslı Topuz kimdir?


Kuaförüm Sensin 21-25 Eylül modelleri kimdir?

Pazartesi günü başlayacak olan yarışmanın yeni haftasında yarışacak modellerin takımları şu şekilde açıklanmıştır; "Kuaför Burcu Tokgöz, makyöz Aslı Topuz, model Rana Kaynak’tan oluşan birinci takım, kuaför Taner Güneri, makyöz Aslı Yazar, model Büşra İpek Kösedağ'dan oluşan ikinci takım, kuaför Eylem Kaya, makyöz Meltem Topçu, model Esra Demiral'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Tayfun Ateşoğlu, makyöz Serap Varol, model Şule Koyuncu’dan oluşan dördüncü takım vaklı saçlar ve dumanlı göz ve kırmızı ruj makyajı yapmak için yarışıyor." İşte haftanın modelleri ve haklarında bilinmesi gerekenler...

kuaförüm sensin esra demiral


Kuaförüm Sensin Esra Demiral kimdir?

Esra Demiral bu hafta, cuma günü elenmelerine rağmen yarışmadan çekilen Yasin ve Yağmur'un yerine kalan Meltem Topçu ve Eylem Kaya ile yarışacaktır. Kendisinin adı tanıtımda Esra Demirel olarak yazılsa da doğrusu Esra Demiral'dır. Seksi model Instagram'da sahip olduğu 134 bin takipçisi ve birbirinden cesur pozları ile dikkat çekiyor. İşletmecilik de yapan ve birçok alanda faaliyet yürüten Esra Demiral'ın dövmeleri de yarışmaya damga vurabilir. Aynı zamanda fotomodellik de yapan Demiral hakkındaki detaylı haberimizi web sitemizden okuyabileceksiniz.

kuaförüm sensin esra demiral fotoğrafları

kuaförüm sensin esra demiral kimdir

şule nur koyuncu


Kuaförüm Sensin Şule Koyuncu kimdir?

Yeni sezonun en donanımlı isimlerinden biri de Şule Nur Koyuncu. Anaokulu öğretmeni olan genç model fitness, yoga, ve boks ile uğraşıyor. Piyano çalıyor. Bunun yanısıra Lojistik pazarlama ile ilgileniyor. Modayı bir yaşam stili olarak benimsemekten çok hoşanıyor ve ona göre tercihler yapıyor. Kendisi hakkındaki detaylı haberimizi web sitemizden okuyabileceksiniz.

Kuaförüm Sensin Şulenur Koyuncu fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Şulenur Koyuncu kimdir?


rana kaynak


Kuaförüm Sensin Rana Kaynak kimdir?

Yarışmanın yeni takımı Burcu Tokgöz ve Aslı Topuz ile yarışacak olan  Rana Kaynak haftanın en genç modellerinden birisi. Mimarlık bölümü öğrencisi olan Kaynak, takımı ile birincilik mücadelesi verecek. Hayatında uyumlu ve renkli bir kişiliği bulunan Kaynak, kimseyi kırmamak üzerine ilişkiler yürütmeyi tercih ediyor. Barış dövmesi de bunu ispat eder nitelikte. Kendisini yakından tanıyabileceğiniz haberimiz web sitemizde yer alacak.

Kuaförüm Sensin Rana Kaynak fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Rana Kaynak kimdir

Kuaförüm Sensin Büşra İpek Kösedağı


Kuaförüm Sensin Büşra İpek Kösedağı kimdir?

Geçen hafta Zümrüt Toparlı ile bomba gibi bir haftayı geride bırakan Taner ve Aslı ile mücadele edecek olan Büşra İpek Kösedağı diğer modellerden daha da zor bir beş güne başlıyor. Elde edilen başarı sonrasında tüm gözler takımında olacak ve bu da baskıyı beraberinde getirebilir. 26 yaşında olan Kösedağı 1 çocuk sahibi. Onun da Instagram'da 61 bine yakın takipçisi bulunuyor. Kendisi hakkındaki detaylı tanıtım haberini yine web sitemizden okuyabileceksiniz.

kuaförüm sensin büşra ipek kösedağı fotoğrafları

büşra ipek kösedağı kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.