Kuaförüm Sensin 22 Haziran Pazartesi Puan Durumu | Kim Birinci Oldu?

Kuaförüm Sensin 22 Haziran Pazartesi Puan Durumu | Kim Birinci Oldu?
SHOW TV'nin saç, makyaj ve moda yarışması Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta başlıyor. Yeni jürisi ile birlikte geçtiğimiz haftadan itibaren ekranlara farklı bir soluk getiren yarışmada heyecan yine dorukta. Ayrıca bugün bir de yeni takım programa katılıyor. Peki Kuaförüm Sensin 22 Haziran Pazartesi kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz...

Türkiye'nin en iddialı kuaför ve makyaj uzmanlarını bir araya getiren ve her bölümü kıyasıya mücadeleye sahne olan Kuaförüm Sensin'de yeni haftanın perdesi açılıyor. Cuma gününün ardından bugün neler yaşanacağı merak ediliyor. Sebebi ise yeni bir takımın daha programda yarışacak olması. Birbirinden iddialı dört takımın çetin rekabetinde hangisinin birinci olacağı yönünde tahminler yapılıyor. Peki Kuaförüm Sensin 22 Haziran Pazartesi kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.
 


Turhan Taş, Zeynep Oktay ve Damla Şimşek katılıyor

Kuaförüm Sensin’de bugün kuaför Bilal Ağın, makyöz Buse Şimşek, model Selver Güneş’ten oluşan birinci takım, kuaför Songül Yıldız, makyöz Yağmur Yıldız, model Mahsa (Melisa) Seyfizadeh’ten oluşan ikinci takım, kuaför Turhan Taş, makyöz Zeynep Oktay, model Damla Gümüş’ten oluşan üçüncü takım ve kuaför Mustafa Batur, makyör Tuna Dede, model Su Sümeyye Engin’den oluşan dördüncü takım assolist saçı ve makyajı yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

KUAFÖRÜM SENSİN DAMLA GÜMÜŞ

KUAFÖRÜM SENSİN DAMLA

zeynep oktay kimdir kuaförüm sensin

kuaförüm sensin zeynep oktay

kuaförüm sensin melisa seyfi

Kuaförüm Sensin'in reytingleri ne durumda? Sosyal medya tepkisi çok farklı oldu

Geçen haftadan itibaren Bülent Ersoy, Işıl Reçber ve Seçkin Seçgün ile birlikte oluşturulan yeni jürinin koltuğa oturduğu Kuaförüm Sensin'de ekipten beklentiler büyüktü. Jüri üyelerinin verdiği puanlar ve yaptığı yorumlar zaman zaman sorgulandı. Sosyal medyada da oldukça tepki vardı ve birçok izleyici eski jürinin gelmesini istediğini belirtti. Reyting sıralamalarının tamamı yayınlanmadığı için tam bir tablo çıkarmak imkansız ancak en azından sanal dünyada çoğunluk bunu düşünüyor. Programın sosyal medya ekibi de yayınladığı paylaşımları yorumlara kapatarak bunun önüne geçmeyi planlamış gibi gözüküyor.

Kuaförüm Sensin Yağmur Yıldız

Kuaförüm Sensin 22 Haziran Pazartesi kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 270. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Bilal-Buse-Selver Puan
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Tunahan-Mustafa-Su Sümeyye Puan
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Saadet-Songül-Melisa Puan
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Melisa

Zeynep-Turhan-Damla Puan
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma



kuaförüm sensin songül yıldız

kuaförüm sensin songül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.