Kuaförüm Sensin 23 Eylül Çarşamba kim birinci oldu? Puan durumu

Kuaförüm Sensin 23 Eylül Çarşamba kim birinci oldu? Puan durumu
SHOW TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Kıyasıya rekabetin devam ettiği günde hafta ortası büyük önem taşıyor. Takımların kendilerini ispatlamak ve birinci olabilmeleri adına çok az bir zamanı kalıyor. Ancak herkes iddialı ve elinden geleni yapmak istiyor. Peki, Kuaförüm Sensin 23 Eylül Çarşamba kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Çiğdem Batur'un sunuculuğunu üstlendiği, Adnan Serter, Işıl Reçber, Fatih Ürek ve Seçkin Süngüç'ün jüri üyeliğini üstlendiği Kuaförüm Sensin'de 332. bölüm SHOW TV ekranlarındaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı takımların kıyasıya mücadelesinde bugün de puan savaşı verilecek. Ekipler kendilerine verilen süre ve belirlenen konseptte ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyarak jüriden tam puan almaya çalışacak. Peki, Kuaförüm Sensin 23 Eylül Çarşamba kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.


Enerjileri tutmadı, gözyaşları aktı...

Pazartesi günü Kuaförüm Sensin'e katılan Burcu Tokgöz ve Aslı Topuz'un performansı merak konusuydu. Yasin ve Yağmur gibi güçlü bir ekibin ardından koltuğa oturmaları beklentileri de artırmıştı. Ancak modelleri Rana Kaynak ile bir türlü uyum yakalayamayan ikili hem pazartesi hem de salı günü son sırada yer aldı. Bugün yayınlanacak bölümün fragmanında da kuaför Burcu Tokgöz'ün gözyaşları görüldü. Çarşamba günü çok kritik. Eğer bugün de eşiği atlayamazlarsa elenme korkusu yaşayabilirler. Verdiği emekler takdir edilen ve izleyicilerden de destek gören iki güzel yarışmacının programdaki macerasının ne kadar süreceği de merak konusu.

Kuaförüm Sensin Şulenur Koyuncu fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Şulenur Koyuncu kimdir?

kuaförüm sensin esra demiral fotoğrafları

kuaförüm sensin esra demiral kimdir

Konsept incili saçlar ve ışıltılı farlarla makyaj

Kuaförüm Sensin’de bugün; kuaför Burcu Tokgöz, makyöz Aslı Topuz, model Rana Kaynak’tan oluşan birinci takım, kuaför Taner Güneri, makyöz Aslı Yazar, model Büşra İpek Kösedağ’dan oluşan ikinci takım, kuaför Eylem Kaya, makyöz Meltem Topçu, model Esra Demiral’dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Tayfun Ateşoğlu, makyöz Serap Varol, model Şule Koyuncu’dan oluşan dördüncü takım incili saçlar ve lila ışıltılı farlarla makyaj yapmak için yarışıyor.

kuaförüm sensin büşra ipek kösedağı fotoğrafları

büşra ipek kösedağı kimdir

Kuaförüm Sensin Rana Kaynak fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Rana Kaynak kimdir


Kuaförüm Sensin 23 Eylül 2020 Çarşamba Puan Durumu

Yarışmacılar haftanın beş gününde de birinci olabilmek için daha fazla çaba gösteriyor. Final günü için psikolojik avantaj da sağlamak isteyen dört ekip bugünden itibaren kıyasıya bir yarışın içinde bulunacak. Puan durumu da merak ediliyor. Gün sonunda bunların hepsini yayınlayacağız.

Burcu-Aslı-Rana: 8 + 10 + 9
Meltem-Eylem-Esra: 17 + 14 + 19
Tayfun-Serap-Şulenur: 14 + 15 + 17
Taner- Aslı-Burcu: 11 + 12 + 13

Kuaförüm Sensin Aslı Topuz fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Aslı Topuz kimdir?

kuaförüm sensin burcu tokgöz kimdir

kuaförüm sensin burcu tokgöz fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.