Kuaförüm Sensin 23 Haziran Salı Puan Durumu | Kim Birinci Oldu?

Kuaförüm Sensin 23 Haziran Salı Puan Durumu | Kim Birinci Oldu?
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'de yeni bir gün başlıyor. Birbirinden iddialı takımların yarışacağı programda gün sonunda neler yaşanacağı da merak ediliyor. Peki Kuaförüm Sensin 23 Haziran Salı kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Gözde Kansu'nun sunduğu, Bülent Ersoy, Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç'ün jüri üyeliğini üstlendiği Kuaförüm Sensin'de heyecan kızışıyor. Dört takımın mücadelesinde yine kahkaha dolu, komik ve bir o kadar da gerilime sahne olacak anlar yaşanacak. Ellerinden gelenin en iyisini yapmak isteyen makyaj uzmanları ve kuaförlerin yanısıra modeller de emeklerinin karşılığını alabilmek adına efor sarf edecek. Yarışmada en çok merak edilen konu ise gün sonundaki sıralama. Peki Kuaförüm Sensin 23 Haziran Salı kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

 

Turhan Taş, Zeynep Oktay ve Damla Gümüş katıldı

Kuaförüm Sensin’de dün başlayan yeni haftada üç yarışmacı daha bu zorlu maratona katıldı. Kuaförlük koltuğuna Turhan Taş oturdu, Makyözlüğü ise Zeynep Oktay üstlendi. Modelleri de Damla Gümüş'tü. İddialı bir giriş yapan yeni takımda özellikle Zeynep Oktay'ın Tuna hakkında söylediği 'Benim öğrencimdi' sözleri yayına damga vurdu. Ancak gün sonundaki puanlama çok farklıydı. Mustfa, Tuna ve Su Sümeyye birinciliği 13 puanla alırken Turhan, Damla ve Zeynep 5 puanla sonuncu oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN DAMLA GÜMÜŞ

KUAFÖRÜM SENSİN DAMLA

zeynep oktay kimdir kuaförüm sensin

kuaförüm sensin zeynep oktay

kuaförüm sensin melisa seyfi

 

Kuaförüm Sensin'de bugün neler olacak?

Jüri koltuğuna oturan Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy, moda dünyasının önemli isimlerinden Işıl Reçber ve Türkiye’nin en iyi makyaj artistlerinden Seçkin Süngüç’ün saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin’de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazandığı “Kuaförüm Sensin”de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaförüm Sensin’de bugün kuaför Bilal Ağın, makyöz Buse Şimşek, model Selver Güneş’ten oluşan birinci takım, kuaför Songül Yıldız, makyöz Yağmur Yıldız, model Mahsa (Melisa) Seyfizadeh’ten oluşan ikinci takım, kuaför Turhan Taş, makyöz Zeynep Oktay, model Damla Şimşek’ten oluşan üçüncü takım ve kuaför Mustafa Batur, makyör Tuna Dede, model Su Sümeyye Engin’den oluşan dördüncü takım dönem saçı ve makyajı yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

Kuaförüm Sensin Yağmur Yıldız

Kuaförüm Sensin 23 Haziran Salı kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 271. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Bilal-Buse-Selver Puan
Pazartesi 9
Salı 15
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Tunahan-Mustafa-Su Sümeyye Puan
Pazartesi 13
Salı 14
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Saadet-Songül-Melisa Puan
Pazartesi 8
Salı 15
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Melisa

Zeynep-Turhan-Damla Puan
Pazartesi 5
Salı 7
Çarşamba
Perşembe
Cuma



kuaförüm sensin songül yıldız

kuaförüm sensin songül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum