Kuaförüm Sensin 25 Eylül Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan durumu

Kuaförüm Sensin 25 Eylül Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan durumu
Türkiye'nin en iddialı saç ve makyaj uzmanlarının yarıştığı Kuaförüm Sensin'de bir hafta daha sona eriyor. Bir takım 10 bin liralık ödülün sahibi olurken diğer ise elenecek. Bu sebeple eğlence ve heyecan kat sayısı yüksek bir bölüm daha seyircileri bekliyor. Gözler gün sonunda. Peki, Kuaförüm Sensin 25 Eylül Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Öğle saatlerinde yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen ve onlara keyifli anlar yaşatan Kuaförüm Sensin'de hafta sonuna dorğu gidiliyor. Puanların birbirine yakın olması sebebiyle daha da artan heyecan izleyenleri de sabırsızlandırıyor. Final öncesindeki son günde ellerinden gelenin en iyisini yapacak olan takımların mücadelesi yine nefes kesecek. Kimi sevinecek kimi üzülecek. Ancak eğlence hiç bitmeyecek. Bugün gözler yine gün sonuna çevrildi. Peki, Kuaförüm Sensin 25 Eylül Cuma kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Kuaförüm Sensin güncel puan durumu

Beşinci günü ile ekranlara gelecek olan Kuaförüm Sensin'de final öncesi son durum da merak konusu. Yarıştıkları dört günün üçünde sonuncu olan Burcu, Aslı ve Rana'nın 41 puanı bulunuyor. İlk sırada ise Meltem, Esra ve Eylem yer alıyor.. Puanları 67. İkinci basamakta ise Tayfun, Serap ve Şulenur var. Onlar da dört günde 57 puan topladılar. Taner, Aslı ve Burcu'nun ise 53 puanla üçüncü. Aslı, Burcu ve Rana'nın bu durumdan kurtulması için Taner ve ekibine en az 13 puan fark atması gerekiyor. Yarışma tarihinde bu belki de hiç görülmedi. Şu aşamada elenmeye en yakın aday onlar. Dİğer yandan da herhangi bir çekilme ya da diskalifiye kararı gelmezse yine onnlar gidecek gibi gözüküyor. Ancak yine de yarışmada her an dengeler değişebilir.


 

Konsept boyalı saçlar!

Pazartesi gününden itibaren büyük bir rekabete sahne olan Kuaförüm Sensin'de bugünün konsepti belli oldu. Dün yapılan puanlamanın ardından Çiğdem Batur yarışmacılara kıyafetleri, saç ve makyajlarını belirlemeleri için konsepti açıkladı. Takımlar bugün final bölümünde modellerinin saçlarını boyayacak. Diğer yandan iddialı eyeliner çekecekler. Kıyafette ise tulum şıklığı istendi.
 

Kuaförüm Sensin Şulenur Koyuncu fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Şulenur Koyuncu kimdir?

kuaförüm sensin esra demiral fotoğrafları

kuaförüm sensin esra demiral kimdir

kuaförüm sensin büşra ipek kösedağı fotoğrafları

büşra ipek kösedağı kimdir

Kuaförüm Sensin Rana Kaynak fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Rana Kaynak kimdir


Kuaförüm Sensin 25 Eylül 2020 Cuma Puan Durumu | Kim birinci oldu? Kim elendi?

Yarışmacılar haftanın beş gününde de birinci olabilmek için daha fazla çaba gösteriyor. Finalde 10 bin lira kazanmak için için psikolojik avantaj da sağlamak isteyen dört ekip bugün de kıyasıya bir yarışın içinde bulunacak. Puan durumu da merak ediliyor. Gün sonunda bunların hepsini yayınlayacağız.

Burcu-Aslı-Rana: 8 + 10 + 9 + 14
Meltem-Eylem-Esra: 17 + 14 + 19 + 17
Tayfun-Serap-Şulenur: 14 + 15 + 17 + 11
Taner- Aslı-Burcu: 11 + 12 + 13 + 17

Elenenler: Burcu ve Aslı
Birinciler: Meltem ve Eylem

Kuaförüm Sensin Aslı Topuz fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Aslı Topuz kimdir?

kuaförüm sensin burcu tokgöz kimdir

kuaförüm sensin burcu tokgöz fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.