Kuaförüm Sensin 25 Haziran Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu ve yeni yarışmacı

Kuaförüm Sensin 25 Haziran Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu ve yeni yarışmacı
Türkiye'nin en iddialı kuaför ve makyaj uzmanlarını bir araya getiren Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir gün başladı. Dün yaşanan gerilimli anların ardından bugün neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Diğer yandan puanlar da öğrenilmek isteniyor. Peki Kuaförüm Sensin 25 Haziran Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu ve yeni yarışmacı haberimizde yer alıyor.

SHOW TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen ve keyifli anlar yaşatan Kuaförüm Sensin'de hafta finaline doğru geri sayım başladı. Dördüncü günde de izleyicileri kahkaha dolu ve bir o kadar da gergin anlar bekliyor. Yarışmacıların yanısıra jüri üyelerinin de zaman zaman fitilini ateşlediği tartışmalar programa damga vuracak. Peki Kuaförüm Sensin 25 Haziran Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu ve yeni yarışmacı haberimizde yer alıyor.

 

Zeynep Oktay yarışmadan ayrıldı!

Kuaförüm Sensin'in pazartesi günü başlayan yeni haftasında yarışmaya katılan takım Zeynep Oktay, Turhan Taş ve Damla Gümüş'ten oluşuyordu. Üçlü hafta başından bu yana aldıkları puanlarla beklentileri karşılayamadı ve en  yüksek olarak 7'yi gördüler. Dün ise makyöz Zeynep Oktay adeta patlama yaşadı. Aldıkları düşük puana isyan eden güzel makyöz artık yarışmaya gelmek istemediğini açıkladı. Bülent Ersoy'un da hedefe aldığı Zeynep Oktay artık yarışmada olmayacak. Bugün ise en çok sorulan sorulardan biri de Zeynep Oktay'ın yerine kim geldi? oldu. Detayları haberimizde paylaşacağız.

KUAFÖRÜM SENSİN DAMLA GÜMÜŞ

KUAFÖRÜM SENSİN DAMLA

zeynep oktay kimdir kuaförüm sensin

kuaförüm sensin zeynep oktay

kuaförüm sensin melisa seyfi
 

Kuaförüm Sensin'de bugün neler olacak?

Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu’nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile Show TV’de! Jüri koltuğuna oturan Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy, moda dünyasının önemli isimlerinden Işıl Reçber ve Türkiye’nin en iyi makyaj artistlerinden Seçkin Süngüç’ün saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin’de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazandığı “Kuaförüm Sensin”de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaförüm Sensin’de bugün kuaför Bilal Ağın, makyöz Buse Şimşek, model Selver Güneş’ten oluşan birinci takım, kuaför Songül Yıldız, makyöz Yağmur Yıldız, model Mahsa (Melisa) Seyfizadeh’ten oluşan ikinci takım, kuaför Turhan Taş, makyöz Zeynep Oktay, model Damla Gümüş’ten oluşan üçüncü takım ve kuaför Mustafa Batur, makyör Tuna Dede, model Su Sümeyye Engin’den oluşan dördüncü takım serbest çalışma ile saç ve taşlı makyaj yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

Kuaförüm Sensin Yağmur Yıldız

Kuaförüm Sensin 25 Haziran Perşembe kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 273. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Bilal-Buse-Selver Puan
Pazartesi 9
Salı 15
Çarşamba 11
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Tunahan-Mustafa-Su Sümeyye Puan
Pazartesi 13
Salı 14
Çarşamba 14
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Saadet-Songül-Melisa Puan
Pazartesi 8
Salı 15
Çarşamba 7
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Melisa

Zeynep-Turhan-Damla Puan
Pazartesi 5
Salı 7
Çarşamba 3
Perşembe
Cuma



kuaförüm sensin songül yıldız

kuaförüm sensin songül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.